Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fecus

    őstag

    Nagyobbacska routert keresek 20-30e Ft-os kategóriában.
    Az olvasottak alapján vettem egy TP-Link C7-est. Elég nagy csalódást okozott. A routertől egy méterre a maximum WiFi sebesség 200Mbps körül van, egy Dell notebookkal ami a a saját bevallása szerint ac 866Mbps max sebességgel kapcsolódott. Max. 100Mbps körül a Huawei P9 telefonommal ami ac 433Mbps kapcsolattal kapcsolódott.
    A router gondok topikban nem tudtak segíteni.

    Fontos, hogy nem a falakon át történő hatósugarat hajszolom (elsődlegesen) hanem, hogy egy légtérben ki tudjam használni az 1Gbps Digi Netet!

    Szeretnék tanácsot kérni, ha lehet konkrét tapasztalatok alapján, hogy melyik routert vegyem a C7 helyett, amiből legalább 400Mbps-t, a megfelelő eszközökkel ki lehet préselni egy szobában?
    A lefedett terület kergetése miatt jobb lenne ha a 2.4GHz-es antennák is külsők lennének! A C7 2.4GHz-en sem teljesített jobban mint az elődje.

    Más: Van WiFi repeater topik? Most azt használok és lenne kérdésem.

    "Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

Új hozzászólás Aktív témák