Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    Nem vagyok elégedett az ASUS RT-AC87U routerrel. Maga a cucc igényes, tetszik a kezelőfelülete, pikk-pakk működik minden benne.

    DE: a médiaszerver nem működik stabilan, vagy én vagyok béna valamiben.

    4k LG TV kábellel összekötve: net megy, youtube, stb-k tökéletesen mennek, de az usb2 vagy usb3 portokba tett külső HDD-t időnként ledobja a router. Pl. rátallózok a TV-ben, megnyitom az egyik filmet, elindul, aztán megáll, és kiírja a TV, hogy instabil a kapcsolat...

    Most pl. a probook 450-esemen sem látom a routert, nem tudok rátallózni, mert nem jelenik meg a sajátgépben a HDD-k alatt. Máskor pedig megjelenik, és megy rendesen. Most csak a hálózati helyek alatt lehet megnyitni, de itt bejelentkezéási jelszót kér, ami egy itthoni hálózaton belül nem tűnik indokoltnak. Ráadásul itt a hálózati helyekben alig jelenik meg néhány mappa, azoknak is csak a felét lehet megnyitni, a másik felénél hálózati hibát ír a windows.

    Próbáltam csak az usb2-be tenni a hdd-t, csak az usb3-ba, és próbáltam két HDD-vel is két külön usb házban.

    Nem stabil egyik sem.

    Valamit rosszul állíthattam be, vagy küldjem vissza az egészet a francba? :) persze azt szeretném, hogy megmaradjon és jó legyen.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák