Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SeniorTilla #58485 üzenetére

    Először nézz utána, hogy a TV-d tudja-e az 5Ghz..-et Addig nix ugribugri' :)

    Egy AC-s 5Ghz-re (TP-Link C5 vagy C7, Asus AC58U) érdemes beruháznod, ha eszközeid ismerik az AC-t... De!!! csak akkor jön ki a nagyobb sebesség, ha ugyanazon a szobában van az eszköz és a router... egy vékonyabb válaszfalat még átvisz, de azon túl már soka veszít a sebességéből és ami még rosszabb a hatótávja kisebb, mint a 2,4 Ghz-nek. Ha az 5Ghz-nek és a 2,4 Ghz-nek eltérő SSID-t (hálózat nevet) adsz, akkor jól fog látszódni, hogy az eszköz éppen melyiken van és ott éppen mit produkál sebességben és hatótávban.

    Családi házas környezetbe, ahol 1 eszközzel akarják megváltani a világot... :U :W oda mindenképpen egy jobb 2,4Ghz-et szoktunk javasolni.
    Gyakori tapasztalat az is, hogy a tisztán 2,4 Ghz-es eszközök messzebbre szórnak, mint a dual band-es, azaz mindkét frekvencián egyszerre sugárzó modernabb társaik... Emiatt ajánlottam én is két jobb 2,4 Ghz-est illetve az egyik mellé egy AP-ként is üzemelni tudó kiegészítő eszközt, ha növelni akarod a lefedettséget.

    Egy jó minőségű és nem túl messze lévő, szomszédok által nem zavart 2,4 Ghz-es Wifi általában elég filmek HDD-ről történő lejátszásához. A HD, FHD-ra biztosan...

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák