Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SeniorTilla #58470 üzenetére

    Neked 2,4 Ghz-es eszköz kell, de még az sem biztos, hogy lefedi a családi ház 2 szintjét és az udvart.. de ha az alább ajánlott kettő közül egyik sem fedi le, akkor több eszközös hálózatban kell gondolkodnod. Azért jogszabályi és praktikussági oka van annak, hogy nem lehet egy eszközzel lefedni mindent... Szerencsére...

    Asus N18 cserélhető antennás illetve a TP-Link 1043ND szintén cserélhető antennás ajánlott neked. Az Asus szerintem itt jobb.

    Az antennák cseréjével bizonyos esetekben főleg beltéren még romolhat is a helyzet (visszaverődés okozta zavarok) és ha minden oké, akkor maximum a széleken nőhet a stabilitás, de a hatótáv az esetek többségében nem nagyon nő, főleg mobil (PC, telefon) kliensek esetén. Ugyanis a legtöbbször ezek hangyaf.asznyi antennája a szűk keresztmetszet. De attól még lehet cserélni, hiszen ott ahol eddig volt valami, de időnként megszakadt ott egy kicsit stabilabb lehet a helyzet.

    Az egyik még a max 30-ba beleférő megoldás egy Asus N18 ÉS egy Asus N12D1 párosítása... pld. az N12-es AP-módban, ha összeköthető az N18-al vagy ilyesmi... de van más megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák