Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinisi

    senior tag

    Helló!
    Most fogják bekötni a Digi 1000-es netetjét.Tapasztalatok híjján állok router terén.Amikre gondoltam:
    TP-LINK TL-WR1043ND
    ASUS RT-N18U, ASUS RT-N56U
    Asus RT-AC56U
    TP-Link Archer C7 AC1750
    Persze nyitott vagyok mindenre. A szempontok:
    - ár/érték arány !
    - főként kábelen lesz használva a net DE!:
    - a jelenlegi T-homos modem egy falon át sem tudja mindig rendesen biztosítani a wifi-jelet, pedig van olyan helye a lakásnak ahol három falat(vasbeton) is át kell(ene) vinnie. (lakás alapterület 70négyzetméter.
    - kb.6-7 eszköz kapcsolódik időszakosan egyszerre a wifire.
    - nem tduom,h az ac-t ki tudom-e ténylegesen használni a jelenlegi eszközökkell (4 telefon,2 laptop és úgy hogy javarészt kábelezünk). Vagy, hogy "befektetésileg" megéri e és ha igen melyik a drágábbak közül mert pl 2 év múltán már lehet,h sokkal jobbak lesznek (ár/érték)? Az ac-n végül azért gondolkoztam el mert ugye nem értek ezekhez és a sok kecsegtető lehetőség mellett a wifi kommunikálását is jobbnak írja, és az azért szempont, hogy a lakásban mindenhol legyen stabilan használható jel.A hiper-szupergyors sebesség jelenleg a wifinél nem fontos hiszen erős vasat és kábelt használunk ahol ez tényleg számít. De ha tényleg annyival érezhetőbb az ac akkor legyen.

    - mellékelem a jelenlegi wifi csatornák használatát a környezetünről. Az találóan "enyém" nevet adtam annak az eszköznek névként ami a miéntket jelöli a narancsos színű 9-13 as csatornatartományon. :)
    Bocs ha nagyon körülményesre sikerült a körülírás!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák