Hirdetés

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    Sziasztok!
    Nemrégen kérdeztem itt, de aztán sajna más dolgom volt és nem értem rá. A lényeg, hogy egy megbízható és jó routert szeretnék. A WiFi különösebben nem szempont, mivel a laptopon és netbookon csak netezünk, semmi komoly átvitel, ahogy a telefonokon sem. Van egy HTPC, ami egyben torrent szerver is és egy asztali gép, ami kábelen csatlakozik, de ott sem fut nagyobb letöltés.
    Eddig a WR1043ND-re gondoltam a gigabites háló és az USB port miatt. De most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy szükségem van-e egyáltalán erre, mivel a 100Mbit is elegendőnek tűnik. A net DigiLan 40/20-as, nem igazán tervezem a gyorsabbat, ez is bőven elegendő. Gondolom itt semmi különbséget nem éreznék attól, hogy gigabites a belső hálóm? De javítsatok ki, ha tévedek.
    A gigabites háló egyetlen előnyét abban látom, ha pl. a HTPC és az asztali gép között másolnék, semmi másnál nem jönne ki a sebesség különbség, ugye? Gondolok itt arra, hogy pl. sok torrent fut egyszerre, seed és letöltés is?
    Ezért lehet, hogy jobban járnék a fele annyiba kerülő WR841N(D)-vel, ami 300-as WiFi vagy akár egy 741ND-vel, ami 150MB-s.
    Az USB portot nem hiszem, hogy különösebben kihasználnám, max egy hordozható HDD-t raknék rá, de nem látom nagy értelmét, mivel a HTPC is elérhető a netről is, azon van minden adat.
    Segítenétek, hogy melyiket válasszam? Nem igazán látom értelmét a WR1043ND-nek, de javítsatok ki, ha tévednék.
    Köszönet előre is!

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák