Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan progit keresek, ami grafikonon mutatja meg benchmarkok, játékok futtatása után, hogy milyen hőmérsékleteket, frekvenciákat, stb. produkált a CPU és GPU.
-
Olyan egyszerű progit keresnék, ami az aktuális netforgalom sebességét mutatja és lerakható a tálcára (mint pl. HDS vagy a CoreTemp hőmérséklet kijelzője).
Pl. a DU Meter nagyon jó lenne csak az fizetős
Amiket próbáltam:
NetGraph: jó lenne, de nem tudom a kijelzett értéket a tálcára rakni, egy ablakban mutatja.
NetMeter: Win11 24H2 release alatt nekem nem akar települni
RainMeter: ezt sem tudom a tálcára lerakni, ablakban mutatja az infókat.
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv,
Élő időjárás alkalmazást keresek Windowsra - a webes felületek, mint az Időkép ugyan nagyon részletesek, de jó lenne, ha böngészőn kívül akár csak kis felugró formájában elérhető lenne és több európai helyszínt is kezelni tudna, esetleg magyar UI-val rendelkezne.
A Windows alapértelmezett eszköztárba épített "Hírek és érdeklődési területek" sajnos bloatware volta miatt kiesik, csak olyan szoftver jöhet szóba, ami nem küld hirdetéseket és nem akarja az összes adatom követni. Legalább 3/4 helyszínt kezelni tudjon, ha a jelenlegi és másnapi hőmérséklet és csapadék előrejelzést tudja ezekre a pozíciókra egy program az már elégséges számomra, de nem ragaszkodom a kijelzésben minimalista megoldásokhoz (viszont ne futtasson klímamodelleket és szimulációkat a háttérben, az előforrásigénye legyen kicsi). -
makoss
veterán
Üdv!
Milyen programot tudnátok ajánlani amivel meg tudnám nézni számítógépem hőmérsékleteit, sebességét?
Lehetőleg ingyenest. -
lanszelot
addikt
Hello,
Hirens boot usb-t hogy tudok készíteni?
Rufus nem jó, mert azzal csak uefi -hez lehet, és a laptoponon bios van. Kiírja hogy rufus miatt ez csak uefi -vel működik.Azért hirens, mert az elfér 4GB -n . Medicat minimum 32GB kell.
Cpu, gpu hőmérsékletét érdekel, azért kell. /Új hűtő kellett bele, és tesztelném, hogy jól lett e össze rakva.
Nincs meghajtó benne, nincs op rendszer, se semmi. Tehát live usb kell. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Olyan programot keresek ami tudja logolni a cpu hőmérséklet (pl eg text file-ba vagy csak úgy a háttérbe),miközben én dolgozok a gépen. -
Predator2
addikt
Helló
Olyan programot keresek ami egy laptop összes mért hőmérsékletét mutatja.
Nem tudom, hogy pontosan hány hőmérséklet szenzor van.A gép amihez használni szeretném egy Lenovo G580.
Win7 x64 fut rajta.Thx
-
lenoma
aktív tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Köszönöm, beállítottam és működik. Jó lesz. Már csak a Ryzen magok ha figyelve vannak akkor nem alszanak infónak kell utána járnom, hogy melyik hőmérséklethez állítsam a ventiket. Ne pont a hűtő szabályozás fűtse a procit.
De azt majd egy másik topicban. -
lenoma
aktív tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A CPU + a 3 házhűtő 20-30% - on induljon és a CPU 50C hőmérsékleti maradjon is így, majd 70C-ig fokozatosan emelkedjen 100%-ra.Nekem ezt nem sikerült beállítanom. KB úgy, hogy 50c alatt mindegyik 600rpm körül menjen. Ezt be tudom állítani valahogy?
-
lenoma
aktív tag
Az ASUS Fan Xpert 3-4 Win10 '22 július update miatt teljes használhatatlan,
ezért keresek olyan ventillátor szabályozó automata programot
ami Win10-nél automatikusan futna a háttérben és beállíthatóan,
hőmérséklet alapján szabályozza a ventillátorok sebességét külön-külön. -
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Olyan programra lenne szükségem ,ami minden gép indítás után automatikusan kijelezné a alkatrészek hőmérsékletét az asztalon ,de nem ilyen fapados cuccra gondoltam ,nézzen is ki azért vlhogy...
Köszöntem ,

-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot ami a tálcán folyamatosan megjeleníti a CPU hőmérsékletét.
KöszönömTárgytalan, közben találtam itt egy jó leírást
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot ajánlani ami átfedésben kiírja játék közben a CPU/GPU adatait? Hőmérséklet, kihasználtság, stb.
Eddig a Riva Tuners Statistic Servert használtam, de valamiért hibát okoz immár játék közben. Radeon overlay pedig csak GPU adatokat ír ki, s azokat sem tudom testre szabni, hogy mit. AMD proci+vidikártya van.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Vertigo18
addikt
Üdv! Milyen programmal tudnám monitorozni az alkatrészek hőmérsékletét? Aida64-em van, de arra még nem jöttem rá, hogyan lehet. Nem valós időben kellene, hanem mondjuk játék elején benyomnám, hogy logolja, aztán játék végén vissza tudnám nézni mennyi is volt a hőfok...
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
HWiNFO
Most ezt használom indul a rendszerrel tálcaikon formában nálam a CPU és a RAM használat van kitéve de hőmérsékleti értékeket is ki lehet tenni. -
Kempetlen
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
[ HWiNFO ] A program első indulásakor:
1. bepipálod, hogy csak a szenzorokat mutassa
2. a Settings mögötti javasolt beállításokat pedig itt láthatod
3. a Run-nal elindítod a programot
4. kinyitod a főképernyőt a system tray ikonjára kattintva, megkeresed a CPU sort, jobbklikkelsz rá, Add to tray
5. ugyanezt teszed a többi kívánt cuccal is, és innentől fogva kapsz egy automatikusan induló programot, amiből csak annyit látsz, hogy az óra mellett ott lesznek a megfelelő hőmérsékleti érékekek, amikre ha áviszed az egeret, akkor látod a min/átlag/max értékeket
6. opcionálisan, a főképernyőt visszanyitva grafikont is felpattinthatsz a kívánt elemekhez a Show Graph menüelemmel
Ez jól működik, és szépen beállíthatók a system tray ikonok színei is. Nem egy rohadt bonyolult dolog kiválasztani azt a pár értéket, amit szeretnél. Az egyetlen hibája talán az, hogy nem tudod kiiktatni a program főikonját a system tray-ből, hogy csak a hőmérsékleteket láthasd. Legalábbis régen nem lehetett, most meg nincs türelmem hozzá, hogy végignézzem a beállításokat.
-
iguana
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
viszonylag ritkán és régen használtam az hwinfo-t, de könnyen és jól testre lehet szabni.
amit szeretnél látni 1 perc alatt összekattintottam. (csináltam képeket, hátha úgy könnyebb.)
elindítod a programot, akár rögtön kiválaszthatod, hogy Sensors-only, így csak ez a panel jön fel és a legfontosabbak:
[link]
-Show graph ->Mutatja a grafikont
-Add to tray ->Az óra mellé leteszi az adott értéket
-Disable monitoring ->Letiltod az adott érték monitorozását/mérését
-Hide ->Elrejted az adott értéket ebből a "nagy panelből". (Shift+kurzor nyilakkal többet is ki tudsz jelölni, nem kell egyenként.)
igazából ezt a 3 értéket kell Add to tray-ra állítani, még elrejteni sem kell, de ha elrejted, akkor kb. így néz ki:
[link]
Core Max (a legmelegebb mag jelenlegi/minimum/maximum/átlagos hőmérséklete, motherboard, és gpu szintén.
ezeket mind kijelölöd (vagy egyenként) jobb klikk->Add to tray és ott is lesz a 3 értéked. ráviszed a kurzort és részletesebben is láthatod.
[link]
jobb klikk az adott értéken és a Change color-ral színt is változtathatsz. -
lanszelot
addikt
Hello,
HWinfo ugyanaz mint a HWmonitor, hatalmas katyvasz.
Bár sokkal jobb beállítási lehetőségek vannak, de csak azoknak akik értenek hozzá.
Esetleg ha tudnátok segíteni benne:
Alaplap hőmérséklet
CPU hőmérséklet
GPU hőmérséklet
Ezt a 3-at szeretném figyelni /tálca, kis ablak, grafikus, bárhogy ahogy lehet/ és visszanézni /log/
Semmi más nem érdekel.
Mind a 3nál többet mutat /gondolom egyesével minden magot.
Engem az épp legmelegebb érdekel.
Tehát csak 3-at szeretnék látni, nem 20-at. -
-
Cs1csó
titán
válasz
lanszelot
üzenetére
Pedig a HWinFO talán a legjobb - mivel ingyenes - mutatja a bekapcsolás óta mért legnagyobb és legkisebb hőmérsékleti értéket tehát ha egy napig be van kapcsolva a gép és közben játszol stb. akkor a nap végén át tudod nézni az értékeket mennyi volt a maxium a minimum.
Nekem egy GTX 970 VGA-m van aminél a GPU dióda játék alatt max 68 celsius fokik szokott felkúszni a VRM (feszültségszabályozó modul ez magasabb hőmérsékletet is kibír) pedig 75 fokig is felkúszik.
A proci pedig 60 fok celsius alatt szokott maradni, az alaplap is 40 fok celsius alatt szokott maradni.
Persze nagyon jó az AIDA64 Extreme de az nem ingyenes.Amúgy a folyamatosan nézned pont azért nem szükséges mert megjegyzi a program a maxiumum értékeket.
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok ajánlani olyan programot, ami ingyenes, és monitorozza a hőmérsékletet? Az AIDA nyilván jó lenne, de free trial-ban eléggé korlátozott a szenzor figyelés, nem mindent jelenít meg. Most olvastam az összefoglalót (ezzel kellett volna kezdenem), a HWiNFO esetleg jó lehet? Az ingyenes? És tud hardver hőmérsékleteket mutatni?
-
SunMount3r
nagyúr
Most egy olyan progi kellene nekem, mint az ajánlóban szereplő f.lux, tehát a kijelző szín hőmérsékletét/fényerejét tudja szabályozni. A f.lux-al csak az a baj, hogy szinte full automatikus és nekem olyan kellene amiben én tudom időpont szerint beállítani, hogy mikor aktiválja a különféle beállításokat. A SunsetScreen az egyetlen ilyen amit eddig találtam, de lehet van sokkal jobb is ennél. Tudnátok ilyeneket? (Valami Portable verziós lenne a legjobb).
Kösz!
-
poirot
őstag
Sziasztok !
A Hard Disk Sentinel lemez ellenőrző programot időnként szoktam használni a lemezeim ellenőrzéséhez. Van egy Lian Li EX-503 - Külső merevlemez házam, jelenleg 3 winchester van benne. Az egyiknél kérdőjelet "dobott" a kondicíóra és a hőmérsékletre. Régi 320 GB-os Samsung vinyó. Kivettem a helyére egy vadiúj Ironwolf 8 TB-ost raktam be. Ennél sem láttam adatokat. Átraktam egy másik rackba, ott szépen mutatta a lemez adatait, viszont egy másikat a rackban egy Western digital-t, amit eddig látott, annál nem mutatja az adatokat. (Most bekapcsoltam egy másik külső házat, ott mind az ötöt látom a megfelelő adatokkal.)
Most itt a Lian Li háznál lehet a probléma? Esetleg tudtok mondani egy másik hasonló, amit kipróbálhatok?
Köszönöm a válaszokat.
-
Cs1csó
titán
válasz
crazygamer75
üzenetére
Ha ezzel sikerül a házventiket a GPU hőmérséklethez igazítani akkor azt írd meg, erre kíváncsi vagyok.
-
crazygamer75
tag
Milyen program, amivel az alaplapra kötött pwm-es házventiket tudom szabályozni úgy, hogy a VGA hőmérséklet változásait vegye figyelembe (ne a processzorét)?
-
crazygamer75
tag
Melyik programmal tudom folyamatosan figyelni a PC-m alkatrészeinek hőmérsékletét? Eddig a Speccy64-et használtam, de ma új gépem lett és ennél pl a procira 90 C-t írt, miközben biosban 35-40 C volt a valós.
-
gabo91
aktív tag
MSI Afterburner + rivi tuner statistic kiváltására milyen alternatíva létezik?
GPU venti szabályzás ami fontos, illetve jólenne látni a GPU hőmérsékletét, kihasználtságát, fordulat stb. Ezeket szeretném és is látni játék közben... mint ahogy rivitunerstatisticnél lehet. -
pc360
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Akkor a HWMonitor az egyik legegyszerűbb és legteljesebb, ami minden hőmérsékletet és egyebeket kiír. Így néz ki.
Tömörítőproginak 7-Zip vagy akár Bandizip. Automatikus frissítés nincs benne, de amúgy egyszerű, mert ha az új telepítőt futtatod, az szépen lecserélni a verziót és nem kell újra beállítani.
Ha gondolod, less rá néha a NeszeTools-ra, a főoldalra mindig kirakom az aktuális programverziókat. Gyakorlatilag az összefoglaló is innen lett összeválogatva. Pont a napokban frissültek a tömörítőprogik.
-
junior11
veterán
Sziasztok, milyen ingyenes programot javasoltok Windows 10 rendszerhez, amivel a HW komponensek hőmérsékletét lehet megbízhatóan nyomon követni? Régen a Speedfan-t használtam, nem tudom, esetleg van jobb választás vagy maradhat? Köszi.
-
Üdv! Olyan programot keresnék amivel a CPU hőmérsékletét tudom nézni a tálcán egyszerű számokként AMD Ryzen esetén. Intelnél volt a Real Temp és a Core Temp, de ezek sajnos nem kompatibilisek a 2700x-el...

-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Laptop tesztelésre kéne nekem egy stressz progi + hőmérséklet figyelő program.

-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Egy olyan programot keresnék ,ami kijelzi az asztalon a gpu/cpu kihasználtságát és hőmérsékleteket...
Legyen könnyen kezelhető és átlátható...Köszöntem

-
dqdb
nagyúr
válasz
kekigyu
üzenetére
Hard Disk Sentinel: 2 funkció fontos belőle, hogy a lemezek hőmérsékletét és kondícióját kiírja. Crystal Disk Infot raktam fel de a 3 meghajtó közül csak egynek a kondícióját írja ki.
Rendszeresen van ingyenes promó a Standard változatból, korlátlan ideig használható, cserébe a frissítésről kell lemondani.De ez az a szoftver, ami tényleg olcsó és megéri, mindössze 4500 forintért kapsz belőle öröklicencet, vagy 12000 forintiért 5 gépre családi licencet.
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Két fizetős program helyett keresek free alternatívát
Hard Disk Sentinel: 2 funkció fontos belőle, hogy a lemezek hőmérsékletét és kondícióját kiírja. Crystal Disk Infot raktam fel de a 3 meghajtó közül csak egynek a kondícióját írja ki.
Hitman malware: ez nekem nagyon bevált főleg a nyomkövető cookie-k takarítására. Milyen ingyenes malware ajánlott?

-
Nerazim
őstag
Üdv!
Aida64 helyett keresek olyan progit amivel elsősorban cpu, hdd, gpu hőmérsékletét, esetleg venti fordulatot képrenyőre ki tudok tenni. Előre is köszönöm. -
pc360
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
Mit szeretnél megvizsgálni azon a tényen, hogy sérült, vagy elhasználódott? Az akkuhoz információs programok léteznek csak (típus, hőmérséklet, töltöttségi állapot, esetleg saját algoritmussal való hátralévő idő számítása). Nincs olyan "diagnosztika", amiből kiderülne az elhasználódás oka, és a mértéke is csak akkor megtudható, ha van összehasonlítási alapja. Az infó progik a következők - ha már említettem őket:
-
Perseus871
tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan programot ajánlani, amivel folyamatosan tudom figyelni a rendszerem hőmérsékletét? Részletesadatok kellenének külön-külön minden komponens hőmérsékletéről!
-
Roleegsi
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami játék közben kijelzi a cpu, gpu illetve memória használatot, és hőmérsékletet, sőt legjobb lenne ha fps számot is kijelezne

Olyanra volna szükség, ami testreszabható, vagy eleve nagy "kijelzőkkel" rendelkezik, mert a monitoron lennének, ami kissé távolabb van, és látni is szeretném.
Az xtreme tunert használom jelenleg (a videokártyához van), de olyan kicsiben írja a hőmérsékletet, hogy nem látom 2 méterről. Van esetleg ilyen program? Aida-t próbáltam, beállítottam mit jelezzen ki, stb, jó is volna de kicsi nagyon, és a méret változtatásával csak a kijelző sablon ablakának méretét változtatja, a kijelzőket nem...
Köszönöm szépen előre is!
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek win 10 alá, ami a rendszer (egy laptop) hőmérsékleteit figyeli. Olyat ami nincs az ember útjában, nem is kell közvetlen kijelzés az asztalon meg ilyenek, csak induljon startupnál, és ha a CPU, GPU, HDD az általam megadott hőmérséklet fölé melegszik dobjon egy értesítést.
Előre is megköszönném!
OHM-et, és Speccy-t használtam régebben, de nem váltak be tökéletesen.
-
Sziasztok!

Áttérek Ryzenre, és stabilitásmérő progi(ka)t keresek, + egy hőmérséklet monitorozót. Fontos, hogy ne grafikus program legyen, mert a VGA-m marad a régi, viszont a Proci-RAM-Alaplap kombót jól megdolgoztassa! Tuningolni egy ideig nem fogok, tuningprogramok kiméljenek!
Minden segítséget előre is köszönök!
-
sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel a CPU hőmérsékletét mérhetem?
Leszedtem a CPu-Z alkalmazást, de abban nem találom ezt a lehetőséget.
-
Üdv!
Egy laptopon szeretném megnézni a hőmérséklet és a venti fordulat értékeit, de mivel hardver hibás lehet, semmilyen live linux, mini xp nem jut el addig, win telepítő is lefagy.
Olyan boot-os progi kellene, amely képes erre. Hiren's-en tudtok ilyet esetleg? Nem akarom végignézni egyesével őket.
Köszönöm! -
marquuard
veterán
Sziasztok. Olyan programot keresek laptopomra, ami folyamatosan mutatja nekem valamelyik sarokban a CPU hőmérsékletét folyamatosan.

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel a gépem komponenseinek hőmérsékletét tudom figyelni.
Köszönöm

-
pc360
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Erre én 2 külön programot modnanék:
• Performance Monitor - Vannak widgetjei is, de én azokat ki szoktam kapcsolni (show this panel > off). Ezeket tudja animált system tray ikonon jelezni: CPU-használat, RAM, net, drive. Egyszerű cucc, ezt én minden gépre fel szoktam rakni, mert ennyi visszajelzés kell általában az embernek az aktuális terheltségekről. Nálam annyi a különbség, hogy a net-mérést a Net Meter végzi, mert az részletesebben beállítható, és statisztikát is vezet.
• Core Temp - Ezzel pedig ki tudsz rakni egy hőmérsékletet jelző ikont a tray-be. Beállítható, hogy ne a főképernyővel induljon automatikusan, hanem minimalizálva, így csak a system tray ikon jelenik meg a kívánt adattal. Kár, hogy a Performance Monitor az ikonra irányított kurzornál a hőmérsékletet pont nem írja, de így, két program használatával is minimális forrásból megoldható, amit szeretnél.
Win 7 és 10 alatt is jól mennek az említett programok.
-
olivera88
veterán
Tud valaki valami normális programot ami kijelzi CPU hőmérsékletet, sebességet RAM használatot, ventilátor sebességet trayon, vagy widgetként.
-
Mayszi
újonc
Hali!
Több embernél is láttam itt ezt a kérdést, de választ nem találtam rá.. Egy olyan programot keresek amivel akár játék közben is tálcára rakás nélkül, nem túl zavaró módon figyelhetem a processzorom hőmérsékletét. Remélem akad ilyen program. A segítséget előre köszönöm.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Van olyan program amit windowsra fel tudok tenni, és hasonló felületet csinál nekem mint egy Synology dsm vagy egyéb Nas felületre hasonlító guit
Amit jó lenne ha látnék rajta, cpu ram használata, hőmérséklet, hdd infók
Ddns címem van, bármilyen portot tudok nyitni rá helyi és távoli eléréshez
-
pc360
addikt
válasz
Nerazim
üzenetére
A HWMonitor-al elég sok aktuális infót ki tudsz nyerni, de az csak egy szimpla panel. A másik a Core Temp, aminek van system tray ikonja is - de az lehet csak a processzor hőmérsékletét írja. Az AIDA64-nél minden kívánt adat beállítható a system tray-re, de ammeg fizetős.
Személy szerint csak a Performance Monitor-t használom az aktuális proci- és memóriahasználat megjelenítésére a tray-ben, illetve a Net Meter-t a hálózati statisztikák miatt.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok! Milyen progival tudom azt megcsinálni, hogy a GPU, CPU, RAM, stb hőmérsékletét kiírja mondjuk a bal felső sarokba minden induláskor?
-
andatti
senior tag
pendrive-ról, külső vinyóról indítható diagnosztikai progi érdekelne. Amit, ha indítok, vagy az alsó sávban, vagy az asztalon MINDIG mutatná, hogy épp, mi mennyit mutat... (a céges laptop állandóan lefagy, jó lenne tudni, hogy mitől, bár ha a ventilátort rá irányítom, akkor általában bírja a strapát... szóval hőmérséklet baja lesz, de ha mást is mutatna a progi, az már a bónusz lenne...)
-
pc360
addikt
válasz
buresz8
üzenetére
Asszem az AIDA64-nek van OSD-je, bár nem vagyok biztos benne.
Vagy az nem elég, ha logol valami a háttérben? A CPU-Z és a GPU-Z is képes rá, látod belőle az értékeket. Gondolom nem akarod innentől fogva mindig nézegetni, csak párszor meglesni, hogy mi volt a max hőmérséklet terhelés mellett.
Még egy ötlet: BurnInTest Standard. Ezzel szénné tudod melegíteni a gépet.
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani progit, amivel játék közben láthatom a hőmérsékleteket? (CPU, VGA, esetleg alaplap és a háttértárak, de ez utóbbi kettő annyira nem lényeges)
Köszi!
-
MaidenFan
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a lehetőségeket lehet hogy én nem értek hozzá de olyasmi kellene ami gadgetként tud funkcionálni és ott látom a hőmérsékletet terhelés stb.. Megtaláltam a gadget részt csak még nem tudom megoldani hogy mutasson is valamit

Megvan minden nagyon hálás vagyok!
-
MaidenFan
tag
Sziasztok! Olyan progit keresnék mint a core temp és a hozzá való gadget "magok hőmérsékletét kihasználtságát és ram kihasználtságot mutat" az történt hogy tegnap még ment a progi ma viszont már hibaüzenetet ír ki: BEX64 vagy BEX. Próbáltam orvosolni de nem sikerült ezért döntöttem úgy hogy akkor ide fordulok segítségért!

-
ogi88
tag
Sziasztok!
Tudjátok e,hogy az AIDA64 programnál az érzékelőknél mi jelent az AUX? Nálam 34°C csak nem tudom,hogy ez minek a hőmérsékletét mutatja?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Rosszul fogalmaztam sztem,vagy nem értetted.
Olyan program kéne nekem,ami kint az asztalon jelzi egy kis ablakban,hogy melyik hardver hány Mhz-n mozog,hőmérsékletek,stb,automatikusan induljon a Windows-al,az mindig kint legyen az asztalon,lehetőleg vlmi designes kinézettel.
AIDA-m van,annyira elmaradi-kezdő azért nem vagyok,ismerem kb. az Everest óta....

-
Kókuszdió
nagyúr
Hali
Melyik hardver figyelő program a legjobb,ami kiírja kis ablakban kint az asztalon az adott hőmérsékleteket,stb.?

-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
PWM szabályzó programot keresek. Olyan ezerféle van, ahol megadom hogy ezen és ezen a hőmérsékleten ilyen fordulaton menjen a venti (esetemben pumpa) de nekem más kell. Olyan kéne, ahol meg tudom adni hogyha egy bizonyos programot megnyitok akkor beállítsa egy fix fordulatszámra amit én megadok. Létezik ilyen?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Egyszerű, átlátható hőmérséklet monitorozó progit keresek, tudnátok ajánlani valamit?
Alaplap, GPU, CPU érdekelne első sorban.köszi szépen előre is
üdv -
chungee
addikt
Estét!
Milyen progival látom 3D játék alatt a GPU hőmérséklet alakulását anélkül, hogy alt+tab-oznám

-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van olyan program, amivel a PWR, és CHA FAN2 ventiket a GPU hőmérséklet függvényében tudom szabályozni?
Erre a két csatlakozóra van rákötve a VGA kártyám, ráadásul manuális a venti fordulatszám szabályzása. Ezt szeretném automatizálni.
Köszi!snecy20!
Rengeteg olyan lejátszó van, ami nem kér kodeket, vagy megoldja a kodek beszerzését saját hatáskörben. Ilyen pl a BS Player, ami letölti, ha valami ismeretlen kódolást talál. Ennél is egyszerűbb pl a VLC, ami beépített kodekekkel rendelkezik, és egyszerű, mint a faék.
Ha valami sokkal komplexebbet keresel, akkor ott a PowerDvd, ami TrueHD,Blu-ray, meg mindenféle űber formátumot lekezel(én ezt használom, bár leginkább csak az androidos távvezérlő funkciója miatt). Ezen kívül is van rengeteg jó lejátszó. Olyan ez is, mint a vírusírtó. Minél több embert kérdezel meg, annál többen fognak mást mondani...
(#34673) Sonja
Köszönöm! -
aviator
tag
Sziasztok!
CPU-teszt programot keresek, a hűtés hatékonyságának tesztelésére. Olyan kéne, ami jól meghajtja a procit, mondjuk 100%-os terhelést tesz rá, és közben tudom nézni valahol a hőmérsékletét, illetve a ventilátor fordulatszámát.
Köszönöm a tippeket!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
HWiNFO32/HWiNFO64. A memóriahasználatot is ki lehet vele rakni tálcára, ahogy a különböző hőmérsékleteket (CPU, GPU, HDD, SSD, stb.), aktuális hálózati forgalmat (fel-/letöltés), háttértárforgalmat is. Mellesleg nagyon korrekt összefoglalót is ad a gép összetevőiről. Olyasmi, mint az AIDA64, Everest és társai, csak totál ingyen, meg a Sensor Status ablaka szerintem itt a legegyszerűbb és legáttekinthetőbb. Ja, és van belőle portable-változat, amit én különösen értékelek. Én nagyon régóta használom, szeretem ezt a progit, tulajdonképpen mindent tud, amit egy ilyen jellegű programtól elvárhatok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
HWiNFO64 (vagy HWiNFO32). Lehet kirakni hőmérséklet-kijelző ikonokat is a tálcára (külön-külön CPU-(k)hoz, HDD/SSD-hez, stb.).
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Régebb óta többször is előjött bennem ez a kérdés, talán tud valaki ajánlani megoldást. Valami olyan programot keresek, ami segítségével különböző "értéktérképeket", "értékvizualizációt" lehet generálni. Tehát adott egy kép a kérdéses területről és bizonyos pontokban meg vannak adva az ott mért értékek. A cél, hogy a képen egy átmenetes színezést végezzen a program a mérési pontoktól való távolság, illetve az ott lévő értékek alapján.
Például adott egy fénykép egy épület oldaláról és meg vannak adva bizonyos pontokban a falon mért hőmérsékletek. Ezek alapján kéne egy hőtérkép, amihez tulajdonképpen a megadott értékek alapján kéne színezni a fényképet.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Predator2
addikt
Helló
Keresek egy olyan programot ami használat közben monitorozza+rögzíti a cpu hőmérsékletét.
A gpu-z tud ilyet VGA esetében de sajna a CPU-z nem.THX
-
mclaren777
senior tag
Ti a játékok/egyéb intenzív alkalmazások közben való CPU és GPU százalékos kihasználtságot, hőmérsékleti értékeket és az FPS számot mivel szoktátok monitorozni?

-
tonyrulez
őstag
Milyen programot tudnék használni rendszer igv és hőmérséklet logolásra? CPU, GPU és HDD használat/hőmérsékletet szeretném csv vagy egyéb fájlba logolni, lehetőleg folyamatosan (kb5 másodpercenként) mentsen. A RealTemp tud logolni, de csak a fent felsoroltak felét.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Kerestem neten, itt is, de nem találtam még meg a programomat.
Olyanra lenne szükségem, ami vagy oldalsávba, vagy a tálcába beleépülne, és írná a cpu, gpu, alaplap hőmérsékletét. Nem szüksges monitorozás, csak a kijelzés.
Tudtok valamit ajánlani? Nem baj, ha nem ingyenes.
W8.1 alá kellene.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra, amivel játék közben tudom real time követni a cpu illetve gpu hőmérsékletét.
Olyasmire gondolok, mint pl a Fraps-nél az FPS számláló. Játék közben ott van valamelyik sarokban.
Tudom, hogy gpu-z, Aida64 stb, tudja egy grafikonba rögzíteni, de nekem olyanra lenne szükségem, ami folyamatosan mutatja játék közben, hogy a hardvereim éppen milyen hőmérsékletűek. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok javasolni windows 8.1 alá valami core temp alternatívát, ami az óra mellé kitenné a proci hőmérsékletét? A core temp kifagyasztja az egész gépet.
-
olivera88
veterán
Tud valaki Linuxra valami jó rendszer monitorozó alkalmazást? Ami mutatja a hőmérsékleteket, CPU órajelet, ventilátor sebességet.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Ha tud valaki ajánlani egy olyan programot amivel tudom játék közben mérni a GPU és CPU hőmérsékletét annak nagyon szépen megköszönném.
-
Abrion
senior tag
mi annak a proginak a neve ami kitudja rajzolni a játékban a cpu és vga hőmérsékletét meg más adatot?
-
Kaltgarn
csendes tag
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan programot, ami játék közben is mutat FPS-t, CPU hőmérsékletet, GPU hőmérsékletet?
Köszönöm!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami folyamatosan nézi a cpu és gpu hőmérsékletet, és valamilyen formában naplózza azt (pl vonaldiagram). Aida64-em van, de az mindig csak az aktuális hőmérsékletet nézi (legalábbis én csak azt találtam). Ha pl játszok, akkor fut a háttérben, és folyamatosan nézi a hőmérsékletet, és ha kilépek, akkor vissza tudom nézni, hogy mondjuk az elmúlt 1 órában mi milyen hőmérsékletű volt. Választ előre is köszönöm.
-
gerrog
aktív tag
hali
olyan progit keresek, ami játék közben mutatja a képernyőn a fontosabb adatokat (hőmérséklet, venti...)
intel+ati rendszerem van
help
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
1.TS kiterjesztésű videót szeretnék átkonvertálni olyan formátumra, amit a VirtualDubMod felismer.
2. Szeretnék alternatívát a CoreTemp helyett a CPU hőmérsékletének mérésére Win8.1 alá.Javaslatok?

-
Mustármag
őstag
válasz
Maksifül
üzenetére
3DMark: CPU-VGA
Aida64-ben vannak memória tesztek.(olvasási és írási sebesség teszt)
Ha célzott stressztesztet akarsz akkor:
CPU-hoz: Intel burn test vagy prime95
Furmarkot: VGA izzasztásra
De teszt közben folyamatosan monitorozd a hőmérsékleteket, nehogy ki jöjjön a füst ami működteti. -
ricsiii01
tag
Hello!
Milyen programmal tudom azt megcsinálni, hogy játék közben mutassa a CPU/VGA/RAM terheltségét és a hőmérsékletét az FPS mellett?
Köszi!
-
FoxiestFox
félisten
Üdv,
Szeretném kiíratni a CPU-GPU hőmérsékleteket, esetleg a pingem és az előbbiek kihasználtságát is játék közben a képernyő valamelyik sarkába.
Milyen program lenne jó erre?
Afterburner csak GPU-t tesz ki, az nem elég. -
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik
üzenetére
Mégegy kérdés
van olyan program, ami játék közben kiírja a cpu/gpu hőmérsékletet? -
Delta×
senior tag
Tud nekem valaki mondani egy programot ami mutatja VGA hőmérsékletét ? Van iylen Widget-ben ?
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen megbízható ingyenes rendszerelemző(ventillátorok fordulatszámát,hőmérsékleteket,processzorhasználatot stb.mutató) programot ajánlanátok,lehetőleg portable-t?
PC Wizard 2010-em van,portable program,az mennyire megbízható?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy progi ami faszául tudja mérni egy cor2duo mindkét magjának a hőmérsékletét + egy másik, ami mind a két magot 100% is képes pörgetni.
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Van olyan program, ami teljes képernyős játékoknál kiírja a cpu-gpu használatot, és hőmérsékletet?
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok!

Kellene nekem valami progi (ill. lehet több is), amivel (amikkel) minél megbízhatóbban tudnám regisztrálni időben a pc fontosabb hardvereinek hőmérsékletét (alaplap, vinyó, proci, vga ésatöbbi), alap statisztikai adatokat egyszerűen megjeleníthetném (pl. min - max értékek az egyes hardverekre nézve).
Szeretném megsaccolni, hogy alapvető felhasználás mellett (net, zene, esetleg valami videó jutubon, tehát semmi extra igénybevételnél), hogyan alakulnak a hőmérsékletek és ugyanezt megnézném mondjuk terhelés alatt (pl. néhány játék közben, amivel tervezek néha kikapcsolódni).
Ezeket regisztrálnám - mondjuk - legalább egy óra időtartamra és utána megkeresném, hogy kb. mik az elfogadható értékek, amiket említenek cpu-hoz vagy vga-hoz.
Ez alapján szeretnék megbizonyosodni arról, hogy a javasolt tűréshatárt átlépik-e az egyes eszközök hőmérsékletei. Nem szeretnék semmi megsütnit az új rendszerben és feleslegesen egyik hardver élettartamát sem szeretném csökkenteni.
Köszönöm a választ!

-
tonyrulez
őstag
Olyan programot keresek, ami a tálcán mutatja a processzor és memória (esetleg még a merevlemez) használtságát. NetWorx-öt használok internetre, az jól bevált:

Az sem baj ha nem grafikonon mutatja, hanem mint pl. a HDSentinel a hőmérsékletet.
Köszönöm
-
törölt tag
Üdv!
Olyan programot keresek, mellyel tudnám monitorozni (játék alatt) a CPU,GPU terheltségét, hőmérsékleteit úgy közben ezeket az adatokat el is mentse, és később grafikonos formában vissza tudjam nézni. -
LonGleY
veterán
Egyébként PC Monitor. 5 gépig ingyenes, van Androidos kliense is a figyeléshez. Ebben annyi mindent távmenedzselgetsz és finomhangolhatsz, automatizálhatsz, hogy a fejed se győzöd majd kapkodni... A gépeket csoportosítva, névvel ellátva azonosíthatod benne. A kliens keveset eszik, de 1-2 százalék procihasználatot folyamatosan leharap azért a monitorozás miatt (saját használatra ezért nem alkalmazom). Viszonylag hamar csatasorba állitható, nekem 3 perc volt oda eljutni, hogy mutassa a gépem hőmérsékleteit, kihasználtságát a mobil kliens, és ebben benne van a regisztráció is (a saját szervereiken át folynak az adatok, így nem kell szórakozni a hálózat beállítással).
Biztos van még sok hasonló megoldás, de kevés az esélyed 5 gép fölött az ingyenességre/igényességre.
-
Poo
senior tag
sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan ingyenes programot ami ezeket tudja:
-ip címek alapján felviszem egy "adatbázisba" a gépeket
-tudom figyelni a hálózati kapcsolatot(ping vagy akármi)
-figyeli a proci,gpu,esetleg vinyó hőmérsékletet
-tud mailben vagy akárhogy értesítést küldeni hibákról(offline lett a gép vagy kritikus a proci hőmérséklet ilyenre gondolok)
ha tud pluszba még valamit az csak jó lehet
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest