Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dhampir #50196 üzenetére

    Korrekt volt, nem mondom, hogy megváltja a világot, de a mostani agyonütős T430-as foshoz képest szebb.

    brumi1024: Na sorban: :)

    1. 480p kell nekem, ennyit tud amúgy is felvenni, a többi legyen a gazdagok baja.
    2. Nyilván. De ez is a csoda definíciója. Amíg nincs rá magyarázat az addig csoda ;]
    3. Félrementél, én soha életben nem akartam sorba kötni sok moncsit. Én értem, hogy medzsik a Thunder, de a kiindulás az volt, hogy egyszerűen akinek 1-2 kütyüje van amihez FW kell, az nem fog beruházni TB-s gépbe, mert az mekkora tudású, meg "szinte" mindenre jó. Ezen embereknek 2500 forint befektetésre van szüksége, nem új gépparkra.
    4. A 60 biztosan nem és 1 "talán majd másik oprendszeren, talán egy másik dugóval és egy átalakítóval, talán majd menni fog az 5 éves cucc, esetleg rendesen" annak az eredménye nálam a 99.9% nem, mert a minden mínusz 1 az erősen tart a mindenhez továbbra is.
    Én tökre örülök, hogy van ilyen dugó, de amíg ez nem alternatíva sem az én sem más esetében aki ilyen gonddal küszködik, addig hajamra kenhetem. Nyilván lehet kötni abba a "mindent láttál" dologba is. Kivétel mindig van, legyen is, de ilyen alapon nem szólhatunk le még géptípusokat sem, mert lehet 1000-ből lesz 5 ami minőségben mégis jobb, ez sajna ilyen buli, általánosításra szükség van, és mivel én már kellően rámentem a témára az évek alatt, simán tartom is, van alapom szerintem elég.
    Amíg valaki nem cáfol, addig sok tapasztalat vs. 1 elmélet van, ami valljuk be, nem túl erős :N

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák