Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G-lader

    tag

    válasz btudos #24282 üzenetére

    Itt írják azt hogy 7200-as:

    http://www.elektroszalon.hu/termekek/laptop/fujitsu_lifebook_slimbook_uh572_laptop__19723.htm#kategoria=informatika

    Hát nem tudom, nekem annó volt egy HP gépem 7200-as winyóval, ott érezhető volt a különbség, azért is szeretnék vmi olyan megoldást ahol 7200-as winyó van, mert ahogy írtam nálam sajnos az SSD a gépemen levő sok adat miatt nem reális megoldás (jelenleg is ca. 15GB szabad az 500-ból, úgy hogy ezek az adatok olyanok amire nap-mint nap szükségem lehet, ami nem ilyen az egy külső winyón pihen)

    Még annyi kérdésem lenne, hogy az ilyen M-SATA SSD + HDD beépítéseknél jól gondolom hogy a Win azt 2 particiónak látja? Gyakorlatban ez hogy van telepítve? WIn az SSD-re a többi meg a HDD-re?
    És mi a helyzet pl. a samsung gépeinél ahol az SSD nem M-SATA-n van, hanem hybrid SSD+HDD drive van benne, vagy mi a helyzet pl. a Seagate Momentus XT Hybrid drivejainál, ott 1 partíciónak látja a Win? Ez csak azért fontos nekem mert TrueCrypt-elve van az egész gépem, és nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani kényelmesen ha 2 partíció lenne.

    Amúgy a vám csak azért érdekelt mert az amazonon láttam 700Dollárért USA-ból akcióban lenovo ultrabookot, de végigondolva elég macera lenne, + még akkor billentyűzetet is le kéne cserélni magyarra. Hát nem tudom, mert az ára meg tényleg Qrva jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák