Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lzorka

    csendes tag

    Sziasztok!

    Az alábbi igényekhez mit ajánlanátok?

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2-3 héten belül, de akár most azonnal.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Jó lenne 250-ből megúszni, de 320 a határ.
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Office programok, böngésző (irodai munkához)
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Semmi játék
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 14 vagy 15 coll, matt IPS, de kompromisszumképes
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hordozva csak ritkán, utazás közben jellemzően nincs használva.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows fog futni rajta, de van saját
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Legalább a rendszernek SSD kell, de egy plusz HDD is jól jönne az adatoknak (alkuképes, nagyobb SSD-vel talán mellőzhető is). Optikai meghajtó nem kell. Memória a spec. igények függvényében.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Jellemzően éjszaka használom, ezért billentyűzetvilágítás mindenképpen kellene. Magyar billentyűzet, gigabites LAN kártya. Egyszerre rengeteg böngészőlap van megnyitva (közel százas nagyságrend), továbbá doksikból, táblázatokból is egyszerre sok nyitott példányt kellene gond nélkül kezelni.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Lehetőség szerint újat szeretnék.

    Fujitsu E548 jó választás lehet, vagy az igények figyelembe vételével van ennél jobb alternatíva?

Új hozzászólás Aktív témák