Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-Clone

    aktív tag

    válasz Migirimigiri #126272 üzenetére

    Jómagam is sokáig szemeztem a GL502-vel egészen addig amíg nem volt alkalmam nyúzni kicsit. Teljes kiábrándulás lett a vége. Borzasztó gagyi hatása van. semmi tartása nincs a gépháznak és tekintve hogy a 702 nagyobb mérete ellenére ugyan úgy nem rendelkezik merevítéssel, a helyzet ott valószínűleg csak rosszabb... kopog, nyekereg, hajlik. Egy félmilliós géptől ez rettentő ciki.

    Ha néztél volna teszteket, látnád, hogy a 3. kis venti a 702-ben kb csak dísz.

    Ha minőségi gépet akarsz akkor ezeket a gamer vackokat felejtsd el. A G752 nem passióból ajánlott, hanem azért mert mert minőségben és kiépítésben az az ami bírná a mindennapi nyúzást, hordozást. Sokra nem mész a krafttal, ha 1 év után szét esik körülötte a gép.
    Másrészt ezek lemerítik az aksit néhány óra alatt. Mobilitás lényegében kilőve.

    Az otromba Dell-t igazából nem is értem.
    Amire neked szükséged lenne az egy jól felszerelt Inspiron esetleg HP Probook, vagy Thinkpad Pxx széria, ha meg tényleg fontos a mobilitás akkor ott a Dell XPS vagy a HP Elitebook
    Amennyiben meg igazi munkagép kell akkor vagy Precision vagy Zbook. A GTX kártyák eleve nem munkára vannak kitalálva. Egy normális Quadro kártya de még talán egy FirePro is megeszi őket reggelire munkakörnyezetben. Itt az a legnagyobb hátrány, hogy a komoly minőségnek komoly ára is van.

Új hozzászólás Aktív témák