Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Imy #66365 üzenetére

    Komolyan nem értem a vergődésed. Egyszer írod hogy Full HD monitorod lesz, 50-60k-s árú monitorokat linkelsz be. Aztán veszel egy 50k-s Asus-t amire 0.26mm-es képponttávra azt mondod hogy pixelesek a betűk, ami kb. lehetetlen.
    Aztán veszel egy 100+k-s Samsung 4k monitort aminél szintén nem stimmel valami. Csupán 2 leendő vásárlóval csesztél ki, akik a meggondolatlanságod miatt fogják megkapni a 2 bontott monitorod.
    Igazából azt sem értem miért írsz be a fórumba, ha úgysem követed a tanácsokat :F

    Világosan leírtuk hogy Samsungot ne vegyél! LG vagy Dell között nézelődj, mert amire neked kell, e két gyártó termékei jók. Nyilván van más is, de bennük nem csalódnál.

    A másik amit el kellene döntened véglegesen hogy mit szeretnél? Mondtad hogy 24"-os monitor kicsi neked, azért mondtad vissza, erre veszel egy 23"-os Asus-t, utána meg 24"-os Samsungot, ebbe nincs logika. Aztán veszel Full HD-t 4k-s monitort, ebbe sincs logika? Kettő között kb. ég és föld a különbség felbontás terén.
    Párszor le lett írva de jó minőségű 4k-s monitort nem fogsz kapni 100k-ért!

    Szóval szerintem még mindig a 27"-os WQHD-val járnál a legjobban szerintem. Az nem is kicsi, nem is Full HD, nem is pixeles semmi. Igen nem 50 meg 80k, de ha egyszer megveszed, nem is kell 1 nap után visszavinned mert xy dolog nem jó.

    jaaa, de nincs semmi normális felbontású monitor az oázisnál jó áron. :(

    Ezt nem teljesen értem? Egy olyan cégről beszélsz akiknek a fő profiljuk pont a monitor és a köré épülő dolgokról szól, a legnagyobb gyártók prémium minőségű termékeit árulják. Nem tudom Media Markt-nál milyen plusz dolgok vannak, de hogy pixelgarit, illetve kalibrálást nem kapsz, az tuti!
    Illetve azért fikázod a céget, amiért nem árulnak 100e ft-os 4k-s Samsung monitort ami amúgy nem hangzik rosszul, de aki kicsit jártas a témában, azt tisztában van vele, hogyha e három adat nem túl bizalomgerjesztő.
    Alapból monitorból Samsung felejtős, 100k-ért pedig sehol nem kapsz 4k-s monitort!

    DELL UltraSharp P2415Q

    Ez a belépő szint szerény véleményem szerint a 4k-s monitorok világába.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák