Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz madgie #6517 üzenetére

    Nem értem mért veszed ennyire a szívedre a dolgot én nem akartam megsérteni az érzéseidet. :D
    Én tudom, hogy alkalmas játékra is az a NEC, de én akkor úgy ítéltem meg, hogy nem vállalom be azt, hogy észreveszem-e a különbséget egy U2311H teljesítményéhez képest.
    Valószínűleg neked van igazad, és én dimenzionáltam túl ezt az aspektusát az NEC-nek, de ezen már kár rágódnom, mert nem azt vettem.
    Nekem sem a tftcentralos PixPerAn kép a szentírás, de elég jól tudja tükrözni az egyes panelek ebbéli sajátosságait és megmutatni a különbséget pl egy EA231WMi és egy U2311H vagy PA231W között.
    De ettől függetlenül lehet, hogy nem venném észre a különbséget egy U2311H és EA231WMi között COD-ozás közben csakhát, amikor az ember monitorvásárlás előtt utána néz a dolgoknak és ezzel szembesül, akkor általában inkább elhiszi, amit írnak és velem is ez történt.
    Szóval megvan a negatív oldala is ennek a tesztelgetésnek, mert, ha én pl nem tudtam volna erről és valaki egyértelműen azt mondja - mint te- , hogy nincs akkora relevanciája ennek a válaszidőbeli eltérésnek, akkor lehet mégis az EA231WMi mellett döntök.
    De én elhittem amit a tftcentral, dezz írtak meg a hsz-ekből is inkább azt, olvastam ki, hogy játékra korlátozottan ajánlott azért... Szóval így jártam :)

    (Azt tudom, hogy a tesztjeik tetemes részében elcseszték a kalibrálást és hülye black point értékeket és így kontrasztokat adtak meg.... Elég amatőr hiba miatt, ha jól tudom...)

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák