Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz XXArcAngelXX #48927 üzenetére

    Amiért nem a Csak a DELL !!! a jelmondatom azért már oázis meg monitorguru ellenes leszek?

    "ha valaki olcsón vesz valamit akkor tisztában kell lefyen azzal hogy meg KELL alkudnia"

    Kell a fenét. Én is vehettem volna pixelgaranciával a monitoromat az itteni favorit boltból, kb 10 ezerrel drágábban. Helyette megvettem 45 ezerért + 2500 posta. Nem is pixelhibás (nyilván ha mondjuk csak 10-ből 1 monitor az lenne már nem érné meg a boltoknak párezer Ft-ért garit vállalni rá).
    Árgépen három bolt van ahol olcsóbb de azokkal nincs tapasztalatom. Mivel 3 ezer Ft sincs a különbség ezért úgy ítéltem meg hogy nem éri meg a "kockázatot". 5 ezer Ft esetén talán már megkockáztattam volna de nem biztos mert a magyar online boltok egy része hibás, visszaküldött, javított szirszarokkal üzletel. Hogy ennek mi az oka az itt nagyon OFF lenne.

    Érdekes ebay meg tudta oldani hogy ne csalókkal legyen tele ... én felszámolnék minden céget ami 3 napos cseregari időn belül trükközik hogy nem új, bontatlan terméket ad vagy pedig 3 napon belüli pénzvisszafizetést. Ha KFT akkor elkoboznám a vagyonát, ha BT vagy vállalkozó akkor saját vagyonából kellene kárpótolnia akit megkárosított ... és nem évekig húzódó perek után. Érdekes a NAV a számlaadást folyamatosan ellenőrzi, de a 3 napos cserét meg a 8 napon belüli elállást? Ha egy államnak csak a polgárai lenyúlása a fontos miért csodálkozik rajta hogy a polgárai is ezt a gyakorlatot alkalmazzák egymással és vele szemben is? (adócsalás, stb)

    ipont meg két okból linkelem: egyrész az a legolcsóbb azok közül amit én tapasztalat alapjánnem kamu boltnak tartok (ahol hibás cuccokat sóznak el lásd ED) másrészt nagyon jó monitorkeresőjük van, a panel típusától a response time-ig mindent be lehet állítani benne.
    De odaírtam az árgép-et is .. bár aki ezt a Dell fan fórumot megtalálja az gondolom ismeri az argep, olcsobbat stb oldalakat is.
    Egyébként meg ha ipon-t reklámoznék az ellen se lehetne egy szavad se mert ha az oázist meg a monitorgurut lehet akkor a náluk olcsóbbat ami ráadásul megbízhatómiért ne lehetne? :P

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák