Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz Marvinyo #48709 üzenetére

    1-2 méterről a 27 inch a jobb, a 24-es az fél-1 méter. De ha 50 a keret akkor csak 24-es fér bele.

    A felbontás úgy működik hogy a boxon beállítod az 1080p-t 50 vagy 60 hz-en és az upscale-t (felskálázás a magyar neve? :U ) a box végzi vagyis az ennél kisebb felbontású adásokat ő "alakítja át" ekkorára.

    Én a fél millás TVmmel (amit akciósan vettem 3k-ért, csak azért írom az árát hogy tuti igényesebb elektronika van benne mint a boxban) szoktam olyat hogy ha nagy néha SD-t nézek rajta akkor a boxot SD-re állítom mert ilyenkor a felskálázást a TV teszi meg és szebben skáláz mint a 8 ezer FTos box. De tényleg minimális az eltérés. TV adásoknál meg a kis sávszél erősen blokkosít gyors mozgásoknál vagyis ott totál mind1.

    Én sem nézek TVt egyáltalán, mikor torrentről magyar szinkronnal HDban húzhatóak a filmek, a híreket meg a facebook-on ezerszer gyorsabban és propaganda mentesen megkapom, max annak kell TV aki szeret sportot nézni meg ezeket a gagyi show-kat. De ezt nem elítélően mondom, mindenkinek megvan a maga káros szenvedélye, ugye ;]

    A Benq GW2450 és 2460 egyaránt három bemenettel rendelkezik: DSUB (VGA), DVI és HDMI.
    Ez biztos, az első itt figyel előttem, a másodiknak meg jól utána néztem csak azért nem azt vettem mert 3 nappal tovább kellett volna rá várni és sehol nem találtam meg miben jobb az előzőnél.
    Ezek nem érintőgombosak. Az LG az lehet hogy az.

    Ja a BenQ egyetlen hibája hogy nincs rajta dedikált gomb a bemenetek váltására. Tehát ha TVből PCre (HDMIről DVIra) akarsz átváltani akkor nem egy (vagy kettő) gombnyomás (ha a DSUBot át kell ugrani ugye) hanem MENU gomb, VISSZA, ENTER, ENTER, ELŐRE, MENU, MENU.

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák