Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz dergander #46659 üzenetére

    Nekem is LG volt, azelőtt csak elvétve halottam a Dell-ekről. Mivel IPS panel, így tulajdonképpen LG képernyőt fogsz bámulni. A lényeg viszont az azt vezérlő elektronika, mert az a Dell sajátja, az információim szerint nem is döglik be annyi belőlük, mint a LG vezérlőkből.
    Ha játszol, akkor megnyugtatlak, tökéletes játékra a Dell, A válaszideje is bőven elég, én multizok vele, pörgős játékokkal (CS GO, Dota, Warthunder). Papíron 8ms,teszt szerint 9ms körül van átlagban. Ne higyj a hülye dumáknak, 12-ig minden jó játékra. A teszt a P2414H-ról szól, de szinte biztos, hogy a kisebbik testvére is kb. ugyanezen mérési eredményeket hozza.

    Az input lagja az egyik legkevesebb ebben a kategóriában (ami legalább annyira fontos mint a válaszidő, ha nem fontosabb) játéknál, sőt nagyobb kategóriájú megjelenítőkre is ráver:

    Jól jársz vele, vannak itt szakértők is, akik most is ilyet használnak. A képe szép, éles, nagyon jók a színei még kalibrálatlanul is. Na meg ha meg tudod élőben nézni a monitorokat, érdemes minőségre is összehasonlítanod a Dell-t és az LG-t. Előbbi magasabb színvonalat képvisel, és még sokkal jobban állítható is.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák