Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz Ice&Lime #28981 üzenetére

    1. Ez és ez alapján remélem találsz majd működő kábelt. :U

    2. Felejtsd a d-sub-ot, DVI-vel kösd a géphez, az akármilyen átalakító után analóg marad, ami nem jó.

    (#28982) jakos73: Egy mezei single-link DVI-D jó lesz oda úgysejtem.

    (#28918) Melorin : Az baj, ha nem változik, erre van a LUT Manager, hogy leellenőrizhesd. Ugyanis lehet, hogy csak nem veszed észre, amikor betöltődik a profil, vagy pont akkor töltődik be, amikor nemigen látványos a dolog. Ha kétségeid vannak, akkor egy olyan indítás után, amikor úgy véled, hogy nem töltődött be, elindítod a LUT Managert, s ha látod a 3 egymáson futó gaint, akkor minden rendben, ha meg a kék egyenes jelenik meg origóból indulva 45°-os meredekséggel, akkor baj van. Ha baj van, akkor vagy rosszul állítottad be a win7-ben, vagy hülye a win7, állítsd be újra, s ha akkor se lesz jó, akkor hagyd a win7-et és a LUT Managert használd.

    (#28931) zeki-182 : Te a 2212 és 2312-t kéred összeolvasztva, ami nem fog menni. 2212-nél leszabályozható szépen a háttérvilágítás, de PWM-es (ami engem pl nem zavart), 2312-nél zavaróan (matt sötét szobában legalábbis nagyon) nem szabályozható le a háttérvilágítás, cserébe PWM mentes. Engem ez utóbbi zavarna, az egészen biztos, személyes megtekintés a biztos megoldás. Vagy döntsd el melyik lehet, lenne neked a fontosabb.

    Szvsz a PWM téma kicsit most túlfutott a kelleténél, nem gondolom, hogy olyan vészes ez - engem mondom nem zavart 2212-nél, pedig túlnyomórészt este 0-15-ös Br-en használtam - csak van pár nagyon csalódott ember, aki nem rest minden alkalommal hangot adni csalódottságának. Az esti túlzottan magas fényerő (szvsz 60[-80]cd/m2 felett) viszont - hacsak nem használsz valami háttérfényt a szobában, ami persze mindig ajánlott lenne - teljesen objektíve káros és vakító, szemfárasztó, zavaró... nem szerencsés. :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák