Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Llawnmower

    újonc

    Sziasztok, eléggé laikus vagyok hardver témában, ezért kérném a ti segítségeteket.

    FL Studio-val csinálok zenéket más külső alkalmazások segítségével, nem rég vettem egy új gépet és ezzel együtt váltottam XP-ről Windows 7-re, amivel viszont már jó ideje nem tudom használni úgy ahogy akarnám, és isten igazából a probléma ott kezdődik hogy nem is biztos hogy a hardverrel lenne a baj, hanem hogy a Windows 7 már nem úgy kezeli az ASIO4ALL-t mint ahogy az XP.

    Írtam már magyar fórumokon, utánanéztem külföldi fórumokon, a helyzet az hogy mindkét helyen azt mondták hogy vennem kéne egy interfészt mert az így is úgy is kelleni fog a zeneszerkesztéshez, Scarlet Focusrite 2i2, alsó hangon 45 ezer. Na most egy ilyen összeget csak szoftveres indokból a büdös életbe nem vennék meg.

    Viszont az is problémám hogy csak az FL-ben lejátszva hangzik minden úgy az ASIO4ALL-al ahogyan kéne, amíg a régi gépemen azon kívül is normálisan hangzott relatíve minden, itt a mentett fájloknál valami gebasz van ugyanúgy a lejátszásnál.

    A jövőben tervezek venni Midi billentyűzetet és DJ kontrollert, utána olvastam hogy egyeseknek ez is bezavarhat, de úgy hogy mást az FL mellett nem tudok használni ami hangot játszik le, így meg se próbáltam még ezekbe belegondolni úgy hogy a hangkártya probléma fennáll.

    Ezeket számításba véve keresnék valami megoldást a problémámra, kell e hangkártyát venni, érdemes e, meg lehet úszni valamivel alsóbb árkategóriában.

Új hozzászólás Aktív témák