Hirdetés

Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz hatred #9547 üzenetére

    Nem értem milyen indulatról beszélsz. Nincs bennem semmiféle indulat, csak rá szerettem volna világítani egy alapvető tévedésre. Ugyan úgy ahogy azt is kitartóan írogatom jóideje már, hogy a W-ok nem számítanak annyit a hangtechnikában mint azt sokan gondolják.
    Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem MP3-ban gyűjtögetem a zenéimet, hanem amik érdekelnek azokat megveszem CD-n, szóval nem, nem ezért védem az MP3-at.
    Világosan leírtam, hogy csak gy van értelme összehasonlításról ha ugyan arról a felvételről van szó.
    "Összehasonlítottam egy 1 éves 2500km-es Opel Zafirát egy 5 éves 400.000km-t ment Suzukival és a különbség ordított." Kb ennyi értelme van annak amit írsz.

    "...nem voltak 320 kb/s kodolasuak..." És itt ismét alátámasztod, hogy teljesen értelmetlen összehasonlításról beszélsz.

    "egyebkent ha nem is tudod... " Ha nem tudod megmondani, hogy melyik melyik akkor mi értelme van fölöslegesen foglalni a tárhelyet?

    "... akkor fogod ugy hallani a zenet, ahogy azt eredetileg felvettek es hallgatni szantak ..." Újabb remek hozzáállás. Kevés kivételtől eltekintve az emberek úgy szeretnék hallgatni a zenét, ahogy az nekik a legkellemesebb. Szóval a mondatod megint csak az emberek igényeire nincs figyelemmel.

    Befejeztem. Ha nem olvasod el és értelmezed azt amit írok akkor nincs sok értelme a vitának.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Aktív témák