Hirdetés

Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz Bodz #47433 üzenetére

    Örö é bódottá. Pedig korábban sok ilyen fejest utasítottam el. Ez egy kigyúrt A900, ahhoz képest gyorsabb (mondjuk nem nehéz), szóval patent, pont ezt kerestem. Sok, előretolt arcbamászós közép, széfűtött, lágy mély-közép, a magasak szolidan vissza vannak fogva, egyáltalán nem üvöltős tipikus Grado. Közvetlen, rockra termett ahogy a többi, csak épp mindent alulról közelít meg szemben sr225i-vel.

    A HD 800-i magasságokat nem éri el természetesen, de árban sem annyiba kerül, főleg új korában. DE a HD 800 nem ilyen zúzós. :C

    (#47434) guppy: Nem vagyok benne biztos, hogy leesne. Az karcol fent mint a fene. Ebben ahhoz képest semmi magas, de még a HD 800-hoz képest is.

    Anyagra: nagyon jó. De lehetne jobb is. A szokásos forgómechanikája van és a használattól ez bizony már meg van lazulva és könnyen csúszkál. A kábele ugyanaz, mint a többinek, nagy, vastag és nehéz. Viszont a pánt borítása valódi bőr, amit a szaga is elárul. Olyan, mint egy jófajta szíj. Tetszik. Nagyobb az sr225i-nél sokkal,simán körülöleli a fülem, de azon fekszik fel egyébként. A párnája hasonló kialakítású, ami így azt eredményezi, hogy nem a fülkagylóm vágja és nyomja, hanem az szépen belesimul. Gradohoz képest nagyon kényelmes.

    Bodznak külön: Nem fogod szeretni. Nem magas orientált, ez már tuti. :D

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Aktív témák