Hirdetés

Aktív témák

  • addikt

    Rájöttem, hogy pont olyat mint a Seni hd555 30 környékén nem fogok találni, így azt teljesen elengedtem. Szóval törlés és újrakezdem a keresést, nyitott vagyok minden épkézláb fülesre, leírom mik a szempontjaim.

    - nyitott, circum, vezetékes
    - fő szempont kényelem
    - felhasználás: filmek 65% / zene 35%
    - zenén belül mindenevő vagyok: klasszikus, rock, pop, rap, hip-hop, elekronikus stb, de ha választanom kell inkább a klasszikusok szóljanak szépen, mint a hip-hop meg az elektro
    - hangkártyáról hajtanám, leginkább 320 mp3 és flac
    - alapvetően semleges, esetleg enyén meleg hangképet szeretnék. de jó lenne ha erős lenne mélyben. erre azért van szükség, mert általában nagyon kis hangerőn hallgatom a fülest és a legtöbbnél nagyobb kakaónál kezd megjönni a mély. persze az lenne a legjobb, ha kis és nagy hangerőn is kiegyensúlyozott lenne, de ha választani kell, inkább kicsinél legyen jó, mert úgy hallgatom a legtöbbet. Remélem ez így érthető volt.:) (a hd555 eq-n kicsit fel kellett tolnom a mélyet és úgy volt pont jó kis hangerőn, hogy legyen mihez viszonyítani)
    - 20-30ezer forint (nagyon indokolt esetben 40e a plafon, de ezt már nem szívesen)
    - ha tipus mellé tudnátok mondani helyet, ahol meg lehet fülelni Budapesten, az szuper lenne, igazából ennek örülnék a legjobban

    0 tapasztalat alapján szimpatikus az AT AD300-500-700 vonal(itt kérdés a mély), esetleg AKG 242 HD. ezekről vélemény? Tipp, hogy hol hallgathatnám meg? Egyéb tipusok?
    Korábban említettétek a shure 440-et, tényleg nem tűnik rossznak, csak az zavar, hogy zárt, ezért első körben még körbenéznék a nyitottak között.

    [ Szerkesztve ]

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Aktív témák