Hirdetés

Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz ToBeY #22061 üzenetére

    Most nézem a képeken ez vastag szivacsosnak néz ki némi velúr borítással... hát nem lesz könnyű dolgod vele. Sony túl sok terméket gyárt, marha nehéz supportot találni ilyen téren.
    Bár lehet beesnek nemsokára tapasztaltabbak is a témában. Egyelőre ezt találtam, ami már legalább RF szériához való, de ahogy elnézem ez se jó rá. : /
    Ha nem sikerül pont ugyanolyat találni rá elképzelhető, hogy a hangja a helyettesített szivaccsal teljesen máshogy fog szólni az anyag különbözősége, szigetelési tulajdonsága és a membrántól való távolság változása miatt, úgyhogy érdemes utánatúrni a dolognak, amennyiben kitartasz a fejes mellett.

    kutymu: Na az nagy habiszti, mert egy hónapja még tuti láttam ott kirakva PP-t és nem csak azzal az egy alkalommal láttam, hanem van az egy éve is, hogy kint rohadt a bemutatópéldányok között. Múltkor a Monsterek mellett fityegett árván. Azóta lehet 'szétpergett' és bevették, ott igen gyorsan elfáradnak a fejesek. A HD650-nek csak a fele szól hosszú ideje, az egyik Beyerről nemrég lelopták a párnákat. A legtöbből lapátolni lehet a korpát meg ragad mindenféle szutymáktól. Pár fejes felső pántja szét van hajtva majdnem vízszintesbe - biztos nem ment fel valamelyik vízfejű búrájára.

    ///Ha gondolod egy meghallgatás erejéig tudok szolgálni a 25. évfordulós féltve őrzött fekete PP-mel, de leghamarabb csak vasárnap körül (Pest)...///

Aktív témák