- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtimot
aktív tag
válasz Sutee89 #25460 üzenetére
A téma összefoglaló elolvasása kiművel a témában. (van egérpados topic is, hasonló szerkezettel) Ha igazán jó egeret szeretnél, az ajánlottak listájáról válassz, ezeket leggyakrabban csak Ebayről lehet beszerezni újonnan. 6000 forintig ajánlott ergonómikus jobbkezes egér pl. a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0, vagy esetleg használtan megpróbálhatsz egy Logitech MX518-at vagy G400-at szerezni, szoktak lenni ennyiért aprón.
(De azt, hogy neked igazán mi kényelmes, csak te tudod megmondani, lehet, hogy az épp egy szimmetrikus egér lenne.)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
@rglaaf
veterán
válasz Sutee89 #25801 üzenetére
Az itt leirtak alapján nekem müködött, win7-n w8-al is probáltam de kinyirta azonnal az usb-t
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
válasz Sutee89 #25807 üzenetére
Nem erről van szó. Máshogy gyorsul az egér például. A többieknek pedig: 32bites Win7-en röhelyesen könnyű, 64 bitesen már kicsit trükközni kell. Legutóbb pl. nem értettem azt, hogy elfogadja ugyan a hackelős progival a freq emelést, de újraindítás után mégis ugyanúgy 125HZ. Letöltöttem a legújabb inteles chipset drivert a lapomhoz és csodák csodája: egyből ment az 500/1000HZ. De volt olyan win7 is (a DirtyWindows féle) amivel meg alapból ment elsőre.. Én amúgy így csinálom. Ami nem látszik a videón: az első lépés az, hogy kikapcsoljuk a UAC-t és újraindítsuk a gépet. A "32bit only" pedig (csak) addig érvényes, ameddig a második sort be nem másoljuk a dseo digitális aláírása részhez (C:\Windows\SysWOW64\Drivers\HIDUSBF.sys) Ja meg ilyenek, hogy ha több egeret akarunk beállítani (mert teszemazt több van gépre dugva egyszerre) és mondjuk a másodikat, harmadikat nem engedi, akkor a (már) sikeresen beállítottak közül ki kell húzni ideiglenesen az egyiket addig, míg belövi az ember és újraindítja a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest