Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MeszarosB.

    tag

    válasz Fowles #53904 üzenetére

    Szia!

    League of Legends-hez szvsz a kényelmen túl a legfontosabb, hogy elég precízek és könnyen lenyomhatók legyenek az egérgombok, épp ezért a Huano kapcsolós Zowie-kat nem ajánlanám.

    Itt van pár egér az ajánlott listáról ami szerintem megfelel az elvárásoknak:

    ASUS ROG Sica Kicsi és lapos egér, szerintem tökéletes kisméretű kézhez és fingertiphez. Elvileg forrasztás nélkül cserélhetők benne a kapcsolók, ami miatt később akár japán omronokat is lehet bele tenni (ég és föld a különbség a kínai és a japán omronok között).

    Roccat Lua Szintén egy apró és könnyű egér oldalgombok nélkül.

    Ha kellenek oldalgombok akkor szerintem a Rival 100 lehet a befutó. Ez egy kicsivel nagyobb mint az ez előtti rágcsálók, és gumírozott oldalai vannak. Mellesleg 8csillió színben kapható, ha ez is szempont.

    Ami szóba jöhet még:

    Logitech G100S Normális áron e-bayről és használtan lehet csak beszerezni, épp ezért garancia nincs és jó eséllyel mikrokapcsoló hibás lehet pár hónapon belül. De ha hajlandó vagy egy kis forrasztgatásra (vagy ismersz valakit aki megcsinálja) 6000 forint körül kijössz egy nagyszerű egérrel.

    Logitech G302(/303 használtan) Látatlanban ajándékba nem venném, mert vannak akiknek kényelmetlen a formája. De ha Mediamarktban/ismerősnél megnézitek és kényelmes akkor talán ez a legjobb egér amit kaphatsz League-hez a rugós egérgombok miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.

Új hozzászólás Aktív témák