Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz hoffman_ #45267 üzenetére

    úgy fest pontot tudtam tenni a vergődésem végére, amikor is a megfelelő vezetéknélküli egeret kerestem otthonra. ennek a vége 2db Anywhere MX lett, amiből az egyik szenzora gyári hibás (most várom vissza a Logitech szerviztől, mert az edigital elküldött, he-he, kíváncsi leszek, ez a fixit rma szerviz is megér egy misét). a másik pazar.

    2-3 hét egerészés után be kellett ismerjem magamnak, hogy ez pici. nagy kezem van, ez pedig amúgy is pici, hosszú távon nem kényelmes. úgy voltam vele, hogy már annyi minden kipróbáltam, de a Performance MX hiányzott a listámról, sokat nem bukhatok vele. 22 ezrest hajlandó voltam adni érte...

    ... és végre megérte a helyét. el sem hiszem. remekbe szabott egérke! az akkus üzemidő használható, megfelelően precíz, itt korrekt a Darkfield is. egy leheletnyivel nagyobb, mint amihez szoktam, de hamar lehet hozzá alkalmazkodni. ezt az egeret csak ajánlani tudom. ha valaki szenved és nem talál megfelelő vezetéknélküli egeret - nem elsősorban játékra - annak melegen ajánlom!

    az Anywhere MX a laptop mellé tökéletes, alkalmi használatra, terepmunkára, szóval megmarad. a kettő együtt remekül kiegészít egy desktop - laptop gépparkot. végre :)

    hint: a szakadozó, akadozó vétel common Logitech hiba, a pici receiver okozza. a K750 bill-hez járt egy extender, azt bedugva a gép fenekébe tökéletes mindenhol minden rákötött eszköz, akár több is.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák