Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whYz

    addikt

    válasz izee #24994 üzenetére

    En csak arra akartam utalni, hogy az egerek arat tobb tenyezo alapjan szabjak meg. De egyebkent meg minden annyit er amennyiert el lehet adni.

    Hulye lenne a logi olcsobbert adni ha ennyiert is viszik mint a cukrot, raadasul alig kell valamit modositani es az emberek ugranak ra, pont mint a cod szeria az activisionnel.

    Kolinket azert ne keverjuk ide, tenyleg nem egy szinvonal a logival. Vagy szerinted hasonlo anyagminosegben, osszeszerelesi minosegben, szenzorban stb? Arrol nem is beszelve, hogy a logitech sok szenzorat maga fejleszti ki, en errol sokaig nem is tudtam. A fejlesztes se ingyen megy.

    Nekem oszinten nem tetszik ez a forma, nem vagyok palmos, a tobbi fogassal meg keptelenseg megfogni kis kezzel. Viszont vettem egy G400-at, de nem magamnak hanem ocsemnek, es nagyon tartosnak bizonyult. Foldhozvagtak, kapott az mindent, es a kabele is megtort, de meg el. :)

    Az extrakhoz: a legtobb amit irtal marketing hulyeseg. Lehet, hogy te attol leszel mondjuk jobb gamer, hogy egy dpi valto gombot szerelnek az egered tetejere, de szamomra ez teljesen felesleges. Csak ugy kivancsisagbol: minek akarok jatek kozben a Hz-et allitgatni? Nekem 4 gombos eger(1 oldalso gomb) boven kielegiti az igenyeimet, beallitom a senset a cpi-t a hz-t fixre es kesz, tobbet nem nyulok hozza. Nem kell, hogy vilagitson, meg sulyokat lehessen bele pakolni(mi a fenenek?) forma meg nagyon szubjektiv.
    Talan csak a koszos resszel ertek veled egyet, szerencsere ezt a Kana-nal jol megoldottak. :)

    Gombokat meg en se csereltem, mert nincs hozza felszerelesem itt. De ha otthon lennek lenne es lehet neki allnek mar csak ugy hobbibol is. Egyebkent minek szenvedni vele ha irodaban 3 oras bambulassal kitermelem az uj eger arat? Gondolom sokan gondolkoznak igy.

Új hozzászólás Aktív témák