Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz Henk #14729 üzenetére

    A Xigmanak 4-féle S1283 hűtője van, és ezek mind ugyanazt a hőleadót használják különböző felületkezelésekkel, hogy totális legyen a káosz :DD

    1. legrégebbi: "HDT-S1283", amit a magyar adalapok legtöbbször tévesen Scorpion néven futtatnak alu bordákkal és réz hőcsövekkel, fekete "tömör" (valószínűleg polipropilén) ventillátorlapátokkal (ilyen van nekem is)
    2. újabb: "Red Scorpion S1283" (itt nem használja a gyártó a HDT = Heatpipe-direct-touch előtagot) alu bordákkal, és nikkelezett réz hőcsövekkel, piros áttetsző (polikarbonát) ventillátorlapátokkal és fehér ledekkel (ilyet akartam venni, de nem találtam sehol :( )
    3. új: "Dark Knight-S1283V", feketére eloxált alu bordákkal és fekete bevonatos réz hőcsövekkel, nagyobb fordulatú fekete áttetsző (polikarbonát) ventillátorlapátokkal és fehér ledekkel (ez a típus könnyen beszerezhető, de drága) (ez valóban nem Black hanem Dark :K )
    4. legújabb: "BALDER SD1283", nikkelezett alu bordákkal és nikkelezett réz hőcsövekkel, polírozott talppal, nagyobb fordulatú fekete áttetsző (polikarbonát) ventillátorlapátokkal és fehér ledekkel. További extra, hogy módosítottak kicsit a bordákon, így lehetőséget adva egy második venti könnyű rögzítéséhez, valamint ez a típus már jó az 1156 socketes lapokra is. (ez a típus is könnyen beszerezhető, de drága)

    A webáruházakban általában az 1. variációt lehet kapni, ennek ellenére a 2. variáció képeit használják.

    Bocs, hogy kifejtettem, nem igazán ide tartozik, csak engem is marhára bosszantott, hogy amikor Xigmateket akartam vásárolni, nem tudtam, hogy mit kapok, akkora a káosz a forgalmazó téves információi miatt.

    @(#14731) Drizzt: Ez, ha jól sejtem, egy 90mm-re nyomorított S1283?

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák