Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz proci985 #13448 üzenetére

    A házhűtést igen "érdekesen" oldottam meg. :D Ugye az alap hogy a CPU-nál a Scythe cooler az fúj a lamellákra egy Xsilence pedig szív mögötte kifelé. :D Viszont ami újonság az az , hogy eddih ugya a ház oldalán volt egy kisebb cooler. De most az a Mugen 2 miatt pontosan a mugenen lévő cooler mellett helyezkedne el és kb annyit csinálna h a mugen2 coolerje elől kiszívja a levegőt aminek nemsok értelme gondolom. Így lekaptam és feltettem a ház elejére mert a házam ahhoz képest h egy olcsó sz@r egész jól megvan oldva. :D Az eleje "lyukacsos" és ezért kintről tudom szívni a levegőt a ház elején lévő ventivel és az így most a 5870-re fúj ami meg ugye szívja a kinti levegőt. Nemtom ez mennyire érthető így, rajzba jobban menne. :D Lényeg annyi h a VGA is kapott egy pici hátszelet bár annak nemsok szükség elett volna rá mondjuk. :D Csak azért jön ki jól pont a lépés így mert ugye az 5870 olyan h nemcsak hátul kifújja a forrolevegőt hanem előről szív be és most azt amit beszív rátudom fújni a régi side-cooler-rel. :))
    Hogy mikor húzom? Háth, őszinte leszek. Ez a 965 abszolút nem egy tuning csoda sajnos. 3.4GHz alap órajel és a 3.7-et nem bírja alapfeszen. :( Ami elég gáz. 1.48V körül olyan 3.8 körül kéne neki bírnia bár ez se tuti. De 3.8-nál a 965ök lehalnak sajnos. Pedig ez még BE is. Majd vmikor lehet rászánom magam csak ma néztem direkt emiatt teszteket és a nagyon CPU igényes játékokba ad 5-6FPS pluszt a +400MHz, namost ez akkor van nem tolok rá 8X-es AA-t meg 16xAF-et. Ha rátolom akkor már nincs is igazán kül mert vége a CPU limitnek és a GPU lép igazából előtérbe és nálam eddig minden játéknál ez volt. Tökmind1 h mit állítottam mire 1920*1080 8xAA 16xAF-ben is uannyival ment a játék kb. mint 1440*900 2xAA 16xAF. Egyszó mint száz sok értelme nincs húzni egyenlőre de majd kipróbálom mit tud. :) A vic az h pl 3DMVantage uannyi pontot ad 3.2 és 3.6GHz-n kb. Talán 100 pont kül. Ezt még a régi 905e-mel néztem. Csak ott ugye 3.2GHz-nél nem bírta tovább a cpu a lap miatt.

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák