Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    válasz CoolBoy323 #25143 üzenetére

    Szia!

    Alaplapnak: Asrock 970 Pro3, RAM-nak bármilyen 1333MHz vagy 1600MHz-es DDR3 megteszi. Amúgy ha csak SATA3 miatt cserélnéd le, akkor szerintem felesleges, nem vennél észre különbséget a Samsung 830-as SSD-del sem (a HDD-vel meg pláne, de ezt már kitárgyaltuk anno a HDD topikban :) ). USB3-nak is csak külső HDD-vel vagy pendrive-al van értelme, ha egyikkel sem használnád, akkor egyelőre felesleges.

    Én is inkább azon a véleményen vagyok mint ShellKretor, hogy egy szép igényes házzal többet érnél most, mert az a jövőbeni platformcserénél is megmarad. A Gigabyte Superb 470W-os tápod annyira nem ismerem, így nem merek véleményt formálni hogy mennyire megbízható/időtálló típus.

    gyuribácsi88: Igaz nem engem kérdeztél, de azért én is véleményt mondok róla ha nem haragszol :)
    Alapvetően jó konfig, egyedül a ház nem tetszik benne, állítólag instabil, ami ennyi pénzért megengedhetetlen szerintem. Sok jó házat tesztelt már a mester, én inkább ezek közül válogatnék (nekem személyes kedvencem a Corsair Carbide 300R).
    VGA-nak egy HD7850-est javasolnék, ha belefér a keretbe akkor egy 2GB-os változatot, vagy akár HD7870-et vagy GTX660-ast.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák