Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz fzboxx #159434 üzenetére

    Szívesen.

    1. "Gondolom, ez hasonló, mint az Android vs iOS." - Nem, szerintem ez különbözik. Itt a cél és a megvalósítás (a rajtuk futó szoftverek) azonos, csak a teljesítmény és az ár különbözik. Ha visszaolvasol pár hónapot itt a topikban, akkor láthatod, hogy a 10400 megjelenése előtt, a 60k körüli áron kapható Ryzen 3600 volt az elsősorban ajánlott ebben a kategóriában, de most a 3600 már bőven 70k fölötti árakon jár, és 55k körül kapható a hozzá nagyon hasonló teljesítményű i5. Tehát jelen helyzetben, a jelen árak mellett inkább az i5-öt javaslom.

    2. Egyáltalán nem túlzás, főleg egy GTA5 75 FPS-hez. Ha faragnál rajta, akkor sima 1660 vagy esetleg 1650 Super. Az ajánlott 1660 Su 83k körüli áron jó vételnek számít, ennél jelentősen gyengébbek az előbb említett kártyák, de nem sokkal olcsóbbak.

    "Látom, minden iPon" - Egyáltalán nem rajongok értük, de a gépösszerakójukat jó használni (bár az sem tökéletes). Ennyi.
    Igen, lehet kérni összeszerelést és akár tesztelést is. A gépet bár fizikailag működőképesen fogod megkapni, de op.rendszert neked kell rá telepíteni!

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák