Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabi0314

    csendes tag

    válasz palfitom #155763 üzenetére

    Nem olyan régen olvastam azt xd 2019-es a cikk és a rendszerigény nevű oldal tette közé.
    Idézek belőle:
    „...nagy változáson ment át az Core széria, gyakorlatilag minden eddigi hagyományát felrúgta az Intel, mely leginkább az AMD Ryzen architektúra megjelenésének köszönhető. Emiatt játékra már az i3, i5 sorozat is bőségesen megteszi, míg az i7, illetve i9 komolyabb munkára ajánlott..."
    De most már én is látom hogy árnyékoltabb ez a dolog.

    A tuningoláshoz sajnos nem tudok segítséget kérni mert nincs ilyen ismerősöm aki ilyen szinten értene hozzá :/ Ja és egy komolyabb procira amúgy milyen hűtés lenne ajánlatos? (Amit mondjuk talán egyedül is feltudnék rakni xd )

    Igen én is ezt furcsálltam hogy nem csak a legújabb és legnagyobb erőforrásigényű játékoknál csinálja ezt hanem egy olyan kategóriával is amit úgy gondoltam hogy még bőven vígan kéne vinnie maxon 60 fps felett (de akkor ez az érzésem be is bizonyosodott ugye azon a videón amit linkeltél) Szóval lehet hogy tényleg nem stimmel valami a géppel...

    És te mit ajánlasz milyen szakembertől kérjek segítséget aki talán többet kitudna hozni belőle? Meg hogy megy ez? Be viszem egy ilyen számítógép szervizbe hogy nézzenek rá és otthagyom? Mi a garancia hogy akár nem cserlének ki benne valami hardvert valami rosszabbra?
    Bocsánat a sok kérdésért. És köszönöm az eddigi segítséget is :R

Új hozzászólás Aktív témák