Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tepenzed

    őstag

    Sziasztok!

    1080p 144 hz gsync monitoron játszok, viszont sajnos a 100+ fps tartásával egyre több problémám van és stuttering is tapasztalható.

    Jelenlegi konfigom:
    i5 6500
    Gtx 970
    8 gb ram
    b150m lap

    Szeretném kicsit feltúrbózni, hogy stabilon tudjak 120-144 fps között játszani competitive fps játékokat, jelenleg az a problémám, hogy például Rainbow Six-be is már nem tudom hova növelni a grafikát kb, hogy a proci ne 100% pörögjön, ezért összevissza ugrál az fps 90-144 között és ha elindul éppen valami a háttérben, a proci szét is esik, elkezd kicsit akadni a játék.

    Gondolom nagyon gyorsan ki kéne cserélnem már a procit, videókártyát csak jövő év vége felé vennék.
    Kérdésem, hogy mit ajánlanátok, ami erre a célra (és esetleg később 1440p gaming) kiváló lenne és maradna a prociban erő, hogy még játék mellett is maradjon benne kraft és jópár évig kiszolgálna, húzható...

    Két kiszemelt van:
    i5 8600k
    ryzen 2700x (vagy kaparjak még össze 3700x-re?), itt csak attól félek, hogy állítólag elég instabil húzva és játékra sem tökéletes, viszont jó lenne ha nem állandóan 100%-ra terhelnék a procimat a játékok.

    Vagy esetleg van valami ajánlott, várjak még? Tisztában vagyok vele, hogy ez alaplap cserét jelent, illetve ryzen esetében mindenképp ram csere is szükséges.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák