Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz XP NINJA #146626 üzenetére

    Szia!
    szerintem erdemes lenne ~ az osszefoglalo kerdesekre valaszolni, hogy picit tobb infot megtudjunk. A komment kapcsan par eszrevetel:

    A h200-al sem vesztenel sokat, ellenben arban joval kedvezobb. DE, en inkabb vennek mATX-et, ami pl. 40cm-tol rovidebb-alacsonyabb. Kevesebb kompromisszum. Ismerek olyan mATX hazikokat, amiknek a meretei-urtartalma ITX-oid. (Silverstone Precision PS15; ThermalTake Versa H18; Abkoncore Cronos 350m (korabban kaphato volt itthon is!)

    A 3600x nem annyira szerencses, a 3600 sokkal jobb ar:ertek arannyal bir. Akkor eri meg a 3600x, ha minimalis, par ezer forintos az arbeli differencia.

    A RAM-OC sikeressege tobb tenyezo fuggvenye: a CPU memoriakontrollere mellett a lap& BIOS verzio& memoria is befolyasolhatja. Igy semmi sem garantalt. Plusz, 3200Mhz folotti frekikbol nem profital akkorat a ryzen, mint sokan gondoljak-hiszik.

    Ha megis ITX lenne: egyetlen ITX lap van, ami szvsz megeri az arat: MSI B450i Gaming Plus ITX-AC. Nem kerul jelentosen, mint az Asrock deszkaja, de jobb, foleg OC-procikergetes teren. A Giga es ASUS ITX lapok meg, dragak...
    RAM-bol meg, ugyan nincs garancia semmire, de a 3. generaciohoz a Micron-E die-os kitek voltak sokszor ajanlva (Crucial Ballistix Sport), egyeb opcio a Hynix CJR (GSkill ripjaws, olcso tridentZ, Viper4)

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák