Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pingvin1985

    tag

    válasz bluyoo #67143 üzenetére

    Szia!

    A 3 pines ventiknél azt értettem leszabályozás alatt, hogy képes legyen mondjuk fix 800-as fordulatra beállítani, az nem baj, ha a hőmérséklet függvényében nem tudja a fordulatot változtatni. Már így is jó, mert nem kell potméter, esetleg ellenállás a ventik elé.

    Az viszont jó hír, hogy az Asus képes a 3 pineseket is szabályozni.

    sixpak fórumtársnak írod, hogy a GA-Z97X-Gaming 3 és a GA-Z97X-UD3H felépítése közel azonos, viszont a Gaming 3 tudja a Creative SoundBlaster X-Fi MB3-at. Ha valakinek pl. nincs dedikált hangkártyája, és kihsználná ezt a funkciót, akkor a Gaming lap megérhet plusz pár ezrest. Vagy ez csak egy szoftver, ami az UD3H-nál is működik, mivel a hangchip megegyezik mindkét lapnál.

    Ezt most magam miatt is kérdem, mivel kíváncsi vagyok rá, hogy a gamer lapok megérik-e a felárat normál társaikhoz képest, vagy az általuk kínált plusz szolgáltatások csak "parasztvakításnak" vannak?

    (#67145) Teaway
    Tudom, hogy az SSD-nek milyen csatlakozása lehet, arra gondoltam, hogy ha később veszek SSD-t akkor M.2 csatlakozásút vennék. (Annak még nem jártam utána, hogy melyik csatlakozásba érdemes befektetni, de így meg lenne mind2 lehetőség.)
    bluyoo: :K

Új hozzászólás Aktív témák