Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskutyák

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget kérnék, adott egy kkv, van egy ISP által bekonfigurált optikás mikrotik router (pontos típust nem tudok most írni, nem is azzal van a gondom.) utána a cég routere egy RB750Gr3. Fel kellene építeni egy sima PPTP VPN kapcsolatot kifelé egy másik cég felé, de elszáll hibával. Bejelentkezési adatok ellenőrzése után homokóra, utána állapotként azt írja, hogy csatlakozás, majd kiírja, hogy a port már zárva. A másik oldalon nyitva van a TCP 1723, de azt nem én konfigurálom. Laptopról, mobil hotspottal felépül a kapcsolat.

    A RB750Gr3 routeren létrehoztam forward szabályt, hogy a gre-t engedje, illetve inputra is és itt megadtam, a forrás IP címet. Látom is, van forgalom, de továbbra sem építi fel. Van a mindent eldobó szabályom inputra, ide logolást bekapcsoltam, de csak annyit naplózott, hogy a gre-t fogja meg, TCP 1723-ról semmi. Ha azt is engedélyeztem akkor sem épült fel. :(

    Nem tudom, hogy kell-e ezt ennyire bonyolítani, sima pptp kapcsolat kifelé...

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."

Új hozzászólás Aktív témák