Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    Volt valaki tegnap Pen-F-et tapizni? :)

    Én igen. :K Élőben talán nem annyira gáz a helyzet, de továbbra is azt mondom, hogy túlzsúfolt, giccses.
    Ami tetszik: a belseje. :K A tapipados AF keret választó brutálgyors és jó lett, jobb, mint a GX7-en. Nem is néztem még, hogy E-M1-be bekerült-e ez a funkció. A folyamatos élességállítás életszerű körülmények között nem huntingolt úgy, mint a vágottszemű barátunk videóján, de ettől ezt is vártam. :)

    A külsővel kapcsolatban amik a képeken nem tetszettek, azok élőben sem lettek jobbak. A bekapcsológomb és környéke csúnya, értelmezhetetlen számomra. A pattanás az elején nem szép, ezt élőben még az is rontja, hogy a recés felülete legalább kellemetlen, ahogy hozzáér az ember ujja.
    Kézbevéve a gépet még kézreesik az expokorrekció, de szemhez emelve nekem már nagyon nem adta ki. A kijelző fölött van végig egy perem, ami megakadályozza, hogy kényelmesen megfogd az LCD-t, és kihajtsd. Ez az E-M5mII-n is így van, alulról kell kipöckölni, az oldalához szintén nehezen férsz hozzá.
    kereső púpja csúnya, expokorrekció csúnya. Módválasztó tárcsa alatti kis pöcök viszont tetszett. :) Video gomb értelmetlen helyen van, de az engem úgysem érdekel. :)

    Összességében még mindig kívánatosabb számomra a P5. :K

Új hozzászólás Aktív témák