Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shifty01

    tag

    válasz Chp #83551 üzenetére

    Nekem most 1 éves Seasonic S12 G 450W megadta magát. (Gold)
    Konkrétan csak hidegen indul. Kikapcsolás után nem kapcsol vissza. Most elért arra a pontra, hogy több napig kell neki kikapcsolva áramtalanitva lenni, hogy elinduljon. (1 honapig elég volt neki 1 éjszaka)
    Konfig a profilomon 1 kicsit magasabb fogyasztású vga-val. Ezért arra jutottam, hogy veszek minimum 1 500ast biztos ami biztos bárki akérmit mond inkább legyen benne több kakaó mint kevesebb.
    Persze a boltban is tátott szájjal voltak, hogy ezzel mi lett, én is értetlenül állok a dolog előtt, de vissza küldöm gariba. Shiraj Hungary-nál vettem a tápot 5 évvel akciósan asszem volt kb 23-25k.
    Nem mondom, hogy vegyél nagyobbat mint én, csak gondoltam leírom, hogy én milyet fogtam ki.
    Valószínűleg, seljetest kaptam de beküldöm gariba aztán remélem kicserélik.

    A boltban még azt is felhozták, hogy lehet hamisított cuccot kaptam, amit kétlek, de minden lehetséges.

    Amugy valakinek van a Shiraj Hungary KFT-vel kapcsolatos tapasztalata garancia ügyileg? Most nem tudom, hogy több webshop/bolt van a tulajdonuban, vagy annyira a csőd szélén van a bolt, hogy havonta változtat nevet. Amikor még vettem akkor teljesen más volt a neve nem is találtam meg az oldal nevét. Aztán rábukkantam 1 honapja PCeuropa. Azota eltünt. Azota rátaláltam a4team meg 1 másikra. Milyen cég ez pontosan? A gari levelem Shiraj Hungary-hoz szól.

Új hozzászólás Aktív témák