Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz schawo #79748 üzenetére

    Az egy-két év garis XFX-re valóban nincs megadva a gyári garanciaidő. De nem is kötelezően megadandó az 5 év. Ennyit jelent az idézett mondat, az előzmények ismeretében. "Nem biztos, hogy a bolt hülye." Lehet, másként kellett volna fogalmaznom. Így értettem: amennyiben egy XF tápnál nem 5 év garit látunk, akkor nem kell feltétlenül pavlovi reflexszel szidni egy boltot, ugyanis nem csak 5 év garis XFX táp létezik.

    A gyártó oldalának linkelésével a kérdező számára továbbított mondanivaló pedig az, hogy a gyártó oldalát is ellenőrizze vásárlás előtt, ott talál információt a gyári garanciáról, ami képet adhat neki arról, mennyire tér el az adott boltban általa igénybe vehető és a full hivatalos, tiszta, fehér forrásból származó termék garanciaideje. A vásárlást pedig az ár és a garancia eltérésének arányában fogja megtenni.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák