Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz szazbolha #113381 üzenetére

    1. A topik összefoglalója tartalmazza, hogy milyen adatokat kérünk egy ajánláshoz. Ezt mindenki betartja. Nálad nem működött, mégis megpróbáltunk segíteni.
    2. Nem vontam kétségbe, hogy ki tudod-e számolni! Csak kérdeztem / kérdeztük, hogy hogyan végezted? Ebben mi volt a kétségbevonás? :F
    3. A fogyasztás ingadozás kizárólag a gép miner mivolta alapján jött szóba, és igen, ingadozhat, nem is keveset. Most is azt vélem, hogy lesz pillanat, mikor a 750W-al ki leszel centizve, de ez már nem foglalkoztat. Őszintén kívánom, hogy egy alapvetően 24/7 módban üzemelő, leginkább felügyelet nélküli gépnél olyan szerencsés és ügyes legyél, hogy az összes VGA összes GPU-ja minden pillanatban azonos teljesítménnyel üzemeljen!
    4. Nem vagyok főtanácsadó.
    5. Egy alkalommal sem tettem sértő vagy lenéző megjegyzést, miközben - bár burkoltan, vagy néha csak szimplán, mint legutóbb - te nem is egyszer lenéző, kioktató voltál.
    5a. Szerintem igen korrekt táp ajánlásokat kaptál, akár tőlem is, a kéréseidet figyelembe véve. Ilyen volt a 850W Seasonic Focus, vagy a drágább, nagyobb teljesítményű Corsair Rmi, vagy - ha jól rémlik -e , egy TT táp.
    6. És nem, nem kell erre a hsz-re válaszolni!
    7. Még mindig karácsony van.

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák