Hirdetés

Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz gaboreskukac #9323 üzenetére

    Két antivírust használsz egyszerre, aminek nincs értelme! Rendszer instabilitást okozhatnak, illetve az egyik kioltja a másikat! A másik, mivel rendszerszoftverről van szó, nem sima felhasználói programként települnek. Ergo, létrejönnek olyan rendszerállományok, amik kellően üthetik egymást, illetve kiolthatják egymás normális működését. Lásd hálózati driverek, mert ugye a Kaspersky használja a klim.sys, kl1.sys, stb. drivereket, így ellenőrizve a webforgalmat, stb.
    Nem egy szakmai fórumon írták, és nem egy szakember írta már, hogy nem jó két antivírus szoftvert együtt használni! De, ahogy látom, te nem fogadod el másnak a hozzáértését.
    Persze, a te dolgod, hogy mit csinálsz, hogyan cseszed szét a géped, de legalább ne hírdesd itt a hülyeséget.

    Egyébként visszaolvasva, teljesen fölösleges elmagyarázni neked, hogy miért nem szabad két programot együtt használni, mert nem is akarod megérteni.

    Ui.: Egy antivírus szoftvert csak úgy lehet normálisan letesztelni, és úgy lehet normális véleményt alkotni, ha egyszerre egy program van a gépen, és úgy ellenörzöd a fájlokat!
    Az Avira sok esetben jelez olyan állományra, ami nem vírusos! Így, ha azt állítod, hogy a Kaspersky, vagy bármelyik más program rosszabb, akkor tényekkel támaszd alá! Nem egyszer írták itt a topicban, hogy az Avira jelzett x,y állományra, és kiderült, hogy nem kártékony kód!

    100% biztonságot egyik sem ad, ez biztos.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák