Hirdetés

Aktív témák

  • 12-es csaj

    senior tag

    válasz blattida #41613 üzenetére

    Akkor iframe-n keresztül már le tud töltődni magától?
    Ha nem tudna magától elindulni a temp mappában, akkor szerintem tényleg nem tudna megfertőződni a gép. :)) Akkor csak annyi, hogy a szoftverbázisról és a download.com-ról tölts le mindent, és nem kapsz be vírust. Vagy legalább is én nem értem a dolgot.... Nem tudom elképzelni, hogy ennyire veszélytelen lenne a böngészés maga.
    Valahogy azt se tudom elképzelni, hogy csupán marketingfogás miatt lenne egy csomó vírusirtónak web-védelme.. Mert ha úgyse jön le, vagy ha le is jön, nem aktivizálódik magától a kártevő, akkor minek kéne?
    Minek raknak fertőzött script-eket, iframe-ket az oldalakra, ha ezzel nem érik el/nehezen érik el gépek megfertőzését?
    Végül, de nem utolsó sorban: miért veszélyesek akkor a pornó oldalak?? Természetesen nem jártam még ilyenen, hogy meztelen nőket nézzek, mert még nincs ilyen betegségem :DD :DD , de tippem szerint nem tölt le onnan semmit a látogató, szándékosan.

    Ezek szerint csak a biztonsági réseken keresztül lehet fertőződni, az idegen pendrive-okon kívül? - Persze utóbbiakról se könnyű, mert ránézel a gyökérmappájára egy alternatív fájlkezelővel, és törlöd a fura nevű rejtett fájlokat. :)

    Amúgy nem veszekedni akarok, félre ne érts, csak nem értem a dolgot...

Aktív témák