Hirdetés

Aktív témák

  • Stephan89

    aktív tag

    válasz N0RB3RT #32571 üzenetére

    Sziasztok!

    A N0RB3RT fórumtársunk által 2010-06-11-n 19:59:02-kor linkelt kártevő csomaggal kapcsolatban szeretném egy korábbi tévedésemet javítani, nem állt szándékomban senkit félrevezetni! :D
    Konkrétan az eredményről van szó, ugyanis akkor azt mondtam, hogy a Win32.Virut mappában rengeteg kártevőt meghagyott a Panda Cloud Antivirus Free.

    Nos, ma próbaképpen újra lefuttattam egy keresést ezen a mappán, de most figyelmesebben megnéztem, mi történik: Az átellenőrzött és semlegesített fájlok száma egyenlő, a mappában ennek ellenére ott maradtak a fájlok. (Múltkor nem is néztem, mennyi az ellenőrzött és semlegesített fájlok aránya.)
    Ez gyanús volt számomra, ezért megnéztem a Winrarban, hogy mennyi a fájlok eredeti, tömörítetlen mérete. Rendre nagyobb volt mind, mint az ellenőrzés után ott maradt fájlok! Próbaképpen ki is tömörítettem egy-kettőt valós védelem mellett és a Panda elkapta, a fájl megmaradt, de a mérete kisebb lett!

    Éppen ezért elnézést kérek, figyelmetlenségből félre vezettelek titeket, ugyanis a Panda kiirtotta a kártevőket, csak nem vettem észre! (Persze lehet, hogy akkor még kevesebbet, mint a jelenlegi adatbázissal, ezt már sajnos sosem fogom megtudni.)

    Üdv.

Aktív témák