Hirdetés

Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz zed01 #2851 üzenetére

    Ennek a forditotja rolad is elmondhato. Barmi csak ne nod32, pedig eddig meg mindegyik csereben hagyott. Tobb virus olo eseteben meg ne csodalkoz, hogy van akadas. Ez nem csak sebessegben mutakozik meg, hanem hogy az egyik nem tudja rendesen vegezni a munkajat. A NOD32 es KAV7 is proxy-t hasznal a netforgalom szuresere igy a masodik olo mar egy tisztitott illetve atalakitott adatfolyamot kap amibe mar vagy nincsen vagy mar nem felismerhetoen van benne az adatcsomag.

    A NOD karantenjaban titkositva vannak a kartevok, termeszetesen ez nem jelenti azt, hogy egy masik olo nem tudja feloldani a titkositast. A masik lehetoseg, hogy a tikositas utan a kerdeses allomany hasonlitott valami kartevore. Egyebkent a kerdeses virusok a nod karanten konyvtaraban nem eredeti nevvel vannak tarolva. Igy ranezesre megtudni hogy tenyleg azt talalta-e meg benen egy masik olo nem trivialis.

    Mivel a ZA-ba levo irto talta meg, ami Kaspersky, es feltelezhetoen az is titkositja a mintat igy hiba engedsz rajuk barmit nem fogja felismerni vagy csak hibasan. Az altalad eloszor elmondott esetben ez volt a helyzet.

    Egy virus olo karantenjaban meg ne csodalkoz ha van virus. Bar a titkositas miatt rendszerint inkabb teves pozitivok szoktak elofordulni.

    Ja igen midenkinek a web oldalakba agyazott kartevok eseteben eleg kis eselyes a fertozes, mivel nem minden latogatas eseten kuldik el a kartevot, ezzel nehezive az atuomatikus kartevo befogast. Ez foleg ugyan arrol az ip rol valu ujra latogatas eseteben igaz.

Aktív témák