Hirdetés

Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz SG3rg0 #16021 üzenetére

    Képet nem tudok betenni, de KIS 2009 már a letöltéskor is szigorú volt és megszakította a letöltést majd a kapcsolatot is letiltotta. Eddig csillagos ötös neki! Végül csak úgy sikerült letöltenem, hogy kikapcsoltam addig a KIS-t.
    Aztán amikor kezdtem volna kibontani a fájlokat a tömörített mappából, állandóan dobálta a piros figyelmeztetéseket. Törölve - törölve - törölve vagy nincs hozzá rendelve művelet (ezeket karanténba vágta). 262 fájlt vizsgált az esemény napló szerint és a végén feldobott egy ablakot mi szerint van még 80 fertőzött fájl a gépen és javasolt is hozzá műveletet rögtön, az azonnali törlést. Elfogadtam a felajánlott műveletet és helyt adtam a KIS kérésének. Ezek után még az Asztalon lévő kicsomagolt fájlok mappáját és a letöltött, tömörített mappát is letörölte! Gondoltam megszámolom a naplójában, hogy a 80 mellett - mert csak ezt a számot tudtam biztosan - mennyit törölt azonnal amikre csak a piros figyelmeztető ablakok felugrálása mutatott és, hogy a kettő kiadja-e a 262-es számot. Hát összesen számolásom szerint 182-t azonnal törölt és valóban 80-at betett a karanténba. És ez így valóban 80+182= 262. Szerintem ez nem rossz eredmény.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák