Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz #85552128 #1945 üzenetére

    Én ugyan nem kötöttem bele semmibe, pusztán megjegyeztem, hogy a játékmenet elég sok hányadát egy-az-egyben átvették az Inquisition-ből. Azért szúrt ennyire szemet, mert épp mostanában játszok elég sokat az Inquisition-nel, de egyébként is lehet látni a hasonlóságokat. Ezért jegyeztem meg. De olyat egyáltalán nem mondtam, hogy most akkor ettől rossz lesz a játék, sőt - ahogy írtam is - első napos vétel lesz nálam is.

    Nem negatív kritikának szántam, és nem is értem, miért kellett rajta ennyire kiakadni, hiszen aki játszott a Dragon Age: Inquisition-nel, azok mind látják a hasonlóságot. Persze nyilvánvalóan több dologban fog hasonlítani a Mass Effect trilógiához (Be is b@szna, ha nem), mint a Dragon Age-hez, de azt nem tagadhatja le a BioWare sem, hogy rengeteg dolgot onnan vett át.

    De a lényeg úgyis a végeredmény és annak összhatása lesz. Engem speciel egyáltalán nem zavar, hogy ennyire hasonló a játékmenet, és a videó alapján én is még jobban várom, mint eddig.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák