Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz #85552128 #1369 üzenetére

    A Tresspassert jó hogy említed amúgy: az Andromedánál is el tudnám képzelni, hogy DLC-vel kötik össze az eddigi játékokkal, vagy visszacsatolnak valahogy az előző részekhez.
    Volt köze a korábbiakhoz, de teljesen önálló sztorit mesélt el, gyakorlatilag nem adott pluszt az, hogy te játszottál az előző részekkel, egyedül a templomos-mágus ellentétnek adott egy alapot, amiről azért az Inqusition-ben is volt elég sok szó, szóval érthető volt abból is. Szerintem nagyon jól megoldották, hogy kapcsolódott is meg nem is, sikerült minimális szinten tartani az utalásokat. De ha egyáltalán nem lettek volna, akkor sem érne kevesebbet a játék (mondjuk ha 1000 évvel az első két rész után játszódna pl.).
    Pont ez az, hogy a Mass Effectnél teljesen jól működik (működhet, meglátjuk), az alapokról új világ építése. A néhány vérfan kiszolgálásán kívül nincs egyszerűen okuk visszanyúlni a trilógiához. De őszintén szólva teljesen felesleges ezen vitázni, ugyanannyi esélyük van elcseszni ezt is. Ki gondolta volna mondjuk a Dragon Age 2-ről vagy a Mass Effect 3-ról előzetesen, hogy olyan megosztóak lesznek, mint amilyenek lettek...

    Konzolosnál itt most az új generációs gépekkel rendelkező játékosokra gondoltam, nem pejoratív értelemben írtam. Akiknek nem volt szerencséje korábban ME játékhoz, annak az Androméda tiszta lap lesz, hozzájuk inkább kell alkalmazkodni, mint a veteránokhoz.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák