Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    válasz Tibicsucsu #5628 üzenetére

    Nem azt írtam, hogy ugyanúgy robbannak, hanem hogy robbannak... A térképen jelzett "lökés" ugyanaz.

    Amúgy kötekedhetsz, de akkor ne amatőr módon. :P

    Más:

    A gyerek szavából nekem az jött le, hogy a szintetikusok elpusztításánál nem a technikát pusztítod el, csak a mesterséges létformákat. Ugye maga Seph is részben szintetikus, tehát egy mindent technológiát kiirtó opciót semmiképpen sem élhetne túl és Thali sem szállhatna ki a hajóból, hiszen lényegében a ruhája óvja meg a fertőzésektől.
    Ezenfelül minden űrben tartózkodó létformát is kivégezne, ami valóban alaposabb pusztítás lenne, mint a reaper-ké. Az én értelmezésemben a Normandy is csak azért zuhan le, mert éppen útközben van két relé között.

    A 3 rész 2 dologról szól. Tanulj meg együtt élni másokkal, védj meg mindenkit a reaperektől. Ha ezt a szellemiséget nézzük és nincs sulykolás, csak a szintézis lehet a logikus választás. Ez óvja meg az összes életet és igazából a videó alapján minden létforma megmarad eredeti formájában, valószínűleg saját öntudattal. (nem úgy, ahogyan a reaperek bedolgoznák őket)

    A másik két opció messze szembe megy egy paragon Shep összes cselekedetével. Egy teljes faj rabszolgaságba döntése? Vagy egy teljes faj feláldozása a nemes céléért... Túl sok. Egyedül a szintézis, ha minden egyén megmarad egyénnek.

    Ettől még mindegyik hányás, mert illogikus, tele van fekete folttal és stílus idegen. :( Lehet DLC-vel magyarázni, de akkor egy nagyon hosszú kaland kell, hogy megeméssze az ember.

    [ Szerkesztve ]

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Új hozzászólás Aktív témák