Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • infectedmann

    őstag

    válasz Malachi #3071 üzenetére

    Én az egész Mass Effect franchise alatt kitartottam Liara mellett... na jó... azért a 2. részben megdöngettem Miranda -t :D

    Amúgy én 21 óra és 25 perc alatt játszottam végig. 4-5 apróbb mellékküldetés kimaradt.

    !!!SPOILER!!!
    Hát bakker nem gondoltam, hogy ilyen vége lesz. Tök mindegy melyik végkimenetelt választja azt ember, nem lesz teljesen Happy End és Shepard meghal. Akik teljes Happy End -re számítottak, azok nagyot fognak csalódni. Akik pedig nem olvasták a képregényeket, a végén nem fogják tudni, hogy az Illusive Man miért néz ki úgy ahogy.
    Még emésztenem kell, hogy a Bioware kinyírta a Shepard -öt és, hogy majd a Földi küldetés előtt kell a jövőben megjelenő DLCkkel piszmogni vagy majd egy következő újrajátszás közben.Esetleg egy "Happy End" DLC is jöhetne majd, amiben Shepard túléli.
    Az is kiakasztott, hogy semmi animáció nem volt arról, hogy a galaxis egyes fajai és az ismerősök hogyan boldogulnak... itt már megállt a kreativitás? Csak azért, mert így nem látom betartottnak azt az ígéretet, hogy "minden szál el lesz varrva".
    Mindennel megvagyok elégedve a játékkal kapcsolatban, de a vége kicsit összezavart, totál nem erre számítottam. Azt hittem a Citadel -ben lesz még egy kis harc, kinyitjuk, rácsatlakoztatják a Crucible -t, aztán adunk a Reaper -eknek egy kis seggberúgást. Gondoltam, hogy Shepard nem biztos, hogy túléli, de legalább valami animáció lehetett volna a végén a galaxis sorsának alakulásáról. Majd jönnek a hülyébbnél, hülyébb könyvek, meg talán 1-2 értelmes.

    !!!SPOILER VÉGE!!!

Új hozzászólás Aktív témák