Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Mustármag #12598 üzenetére

    A legutolsó bekezdésedhez szólnék hozzá és aztán be is fejezem. Szóval ismételten igazad van, de az a baj, hogy ez a Crucible meg a csillaggyerek olyan negatív összhatásban jelenik meg, hogy ihaj. A csillaggyerek amúgy szerintem nem is a Crucible része, hanem egy nagy, szemét reaper.

    Azt mégis hogy lehet megmagyarázni, amikor a destroy endinget bemutatva azt mondja: I know you have thought about destroying us.? Us? Minket? Kiket? Mert itt csak a reaperek elpusztításáról volt szó...

    Ezen kívül tele van ellentmondásokkal és hazugságokkal a gyerek szövege, de persze mindenbe bele lehet magyarázni mindent, a fenti us-os mondat azonban tény... Na mindegy.

    Tehát elfogadom az érvelésed, hogy valami mást akartak a pezsgőbontáson kívül, ott a Crucible, oké. De szerintem ennek a gyereknek nem sok köze van a Crucible-hez. Számomra úgy tűnik, hogy a játéknak még folytatódni kellett volna, egyszerűen valamiért kihagytak egy csomó részt, aminek a csillaggyerekkel folytatott beszélgetés és a végső crucible aktiválódik videó között kellett volna lennie.

    Összességében nem azzal van a baj, hogy mi lett a vége, hanem hogy milyen módon jutottunk el oda. Szerintem hiányzik az egész befejezésnek a fele.

    Valami ilyesminek kellett volna lennie egy normális végződésnek.

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák