Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peet beat

    csendes tag

    válasz Mr. Teddy #5626 üzenetére

    Nehéz válaszolni mert nem ismerem azt az alaplapot ami neked van. Sajnos a hekkelt disztrókkal szemben a retail érzékenyebb az ilyenre.
    Egyébként melyik retailt tetted fel? 10.6.0? vagy 10.6.3? érdemes lenne először inkább a régebbi kiadással próbálkozni és azt lefrissíteni, ha már működik minden. Mert ha utána áll meg a tudomány, legalább kiszűrted, hogy az update miatt.

    Amit még javasolni tudok, hogy nézz utána esetleg más alaplapok leírásainak is. Nem gond ha más márka, a hang chipset stimmeljen.

    Végezetül ha meguntad a kísérletezgetést, érdemes átrágnod, mennyire gondolod komolyan ezt a hackontosh dolgot. Csak unatkozol, vagy valóban szeretnél áttérni teljesen os x-re. Azért mondom ezt, mert én pont egy éve tértem át és az első 10 hónapot átszenvedtem egy asus lappal. Szó szerint. Egy reinstall fél napos szarakodásból állt és a frissítések is rendszerint kinyírták az egészet. Ha macera nélkül, hibátlanul akarsz retailt telepíteni és hosszútávra, akkor javaslok egy alaplap cserét. Nekem is előbb kellett volna :)

Új hozzászólás Aktív témák